به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی، با حضور شهباز گهروئی، رییس حوزه هنری خوزستان، حجتالاسلام نبیزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، و حجتالاسلام رضا کلاهکج مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با محمود زهرتی و احمد سمیع از پیشکسوتان هنر و ادبیات انقلاب اسلامی دیداری صورت گرفت.
محمد شهباز گهروئی در دیدار با محمود زهرتی با تبریک هفته هنر انقلاب اسلامی، هنرمندان و پیشکسوتان هنر و ادبیات انقلاب را سرمایههای انقلاب دانست و اظهار کرد: ما نیز باید میراثدار و قدردان این فعالان و پیشکسوتان باشیم.
رییس حوزه هنری خوزستان بر همافزایی دستگاههای فرهنگی تاکید کرد و افزود: باید هر سازمانی متناسب با رسالت و وظیفهای که بر عهده دارد فعالیت کند و تقسیم کاری بین این نهادها صورت گیرد تا از موازیکاری در این خصوص جلوگیری شود.
وی با اشاره به اینکه ارتباط خوبی میان دستگاههای فرهنگی همچون بسیج هنرمندان، سازمان تبلیغات اسلامی، معاونت فرهنگی سپاه، شهرداری و منطقه آزاد اروند و ادراه کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با حوزه هنری صورت گرفته است اضافه کرد: همچنین هیات تحریریه فرهنگی با اصحاب رسانه تشکیل شده تا در مناسبتهای مختلف نسبت به تولید محتوا با موضوعاتی همچون عید فطر، مقاومت، آزادسازی خرمشهر و… اقدام کنند.
محمود زهرتی با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم عبدالرضا حیاتی از پیشکشوتان عرصه هنر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بیان کرد: مرحوم حیاتی گوهری ناب و نابغه فرهنگی و انقلابی بود که با وجود اینکه ۲۳ جلد کتاب در حوزه نمایشنامه دفاع مقدس به چاپ رسانده بود ولی با بیمهریهایی مواجه شد و آن طور که باید از ظرفیتهای وی استفاده نشد.
این نویسنده، داستاننویس، شاعر در حوزه ادبیات دفاع مقدس تدوین سند راهبردی حوزه هنری را اقدامی ارزشمند دانست و ابراز کرد: این سند میتواند از موازیکاری بین دستگاهها جلوگیری کرده و هم افزایی ایجاد کند و ما نیز هر خدمتی در این راستا نیاز باشد آماده همکاری هستیم.
وی خواستار جمعآوری هر چه سریعتر خاطرات و تجربیات افرادی شد که در دفاع مقدس حضور داشتند و بیان کرد: این اقدام باید اولویت اول ادبیات پایداری استان برای جهش و ارتقای وضعیت موجود باشد و این کار هم به عهده نهادها و متولیان مرتبط و هم دغدغه مندان و نویسندگان این عرصه است.
در ادامه با احمد سمیع از دیگر پیشکسوتان هرصه هنر انقلاب اسلامی دیداری صورت گرفت که در این دیدار حجتالاسلام محمدمهدی نبیزاده با اشاره به ضرورت توجه به نوحهسرایی اظهار کرد: یکی از مسایلی که شاید از موضوع شعر و مداحی هم قابل توجهتر باشد، مساله نوحهسرایی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان خاطرنشان کرد: اهمیت این مساله به قدری است که همکاران ما در تهران پیشنهاد دادند در کنار کانون مداحان و مجمع شعرای استان، صنفی جداگانه با عنوان کانون نوحهسرایان را در خوزستان راهاندازی شود.
احمد سمیع این مداح و ذاکر اهل بیت (ع) نیز با استقبال از اقدام راهاندازی کانون نوحهسرایان گفت: نوحهسرایی بیشترین تاثیر را در دفاع مقدس در جهت تبلیغ جنگ و بسیج عمومی داشته و از جمله نوحهسرایان این عرصه حاج صادق آهنگران است.
در پایان این دیدارها از این پیشکسوتان عرصه هنر و ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تقدیر شد.