تاریخ : چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 1 May , 2024
0
شمارش معکوس برای ترنّم شیرین تولید در کشت و صنعت سلمان فارسی؛

همه چیز برای تولید حداکثری شکر مهیّاست/ پیش‌بینی افزایش ۱۶ درصدی تولید شکر در نیشکر سلمان فارسی

  • کد خبر : 8801
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۳:۴۵
همه چیز برای تولید حداکثری شکر مهیّاست/ پیش‌بینی افزایش ۱۶ درصدی تولید شکر در نیشکر سلمان فارسی
شمارش معکوس برای برداشت نیشکر و تولید شکر در واحد نیشکری سلمان فارسی آغاز شده و تا چند روز دیگر هم‌زمان با عملیات برداشت نیشکر، کارخانه شکر با تمام توان فعالیت خود را شروع می‌کند.

شمارش معکوس برای برداشت نیشکر و تولید شکر در واحد نیشکری سلمان فارسی آغاز شده و تا چند روز دیگر هم‌زمان با عملیات برداشت نیشکر، کارخانه شکر با تمام توان فعالیت خود را شروع می‌کند.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، تعمیرات اساسی کارخانه شکر به پایان رسیده و آن‌گونه که معاون صنعت کشت و صنعت نیشکر سلمان فارسی می‌گوید، «بویلرهای» این کارخانه نیز راه‌اندازی شده و تمامی تجهیزات و بخش‌های کارخانه آماده شروع فعالیت است.

سیّد عقیل آل‌جابر افزود، عملیات «اورهال» این کارخانه که از مردادماه شروع شده بود، چند روز پیش به پایان رسید و در حال حاضر، همه چیز برای یک تولید مطلوب، مهیّاست.

پیش‌بینی تولید ۸۰ هزار تُن شکر در نیشکر سلمان فارسی

آمادگی حداکثری برای شروع تولید، از دیگر موضوعاتی است که معاون صنعت کشت و صنعت نیشکر سلمان فارسی به آن اشاره کرد. به گفته او، با توجه ‌به وضعیت مطلوب مزارع نیشکر، پیش‌بینی می‌شود که تولید شکر در این واحد نیشکری افزایشی ۱۶ درصدی نسبت به سال بهره‌برداری گذشته، داشته باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه سال بهره‌برداری گذشته ۶۹ هزار تُن شکر در این واحد نیشکری تولید شد، افزود، پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال بهره‌برداری امسال، بیش از ۸۰ هزار تُن شکر تولید شود.

آل‌جابر همچنین افزود که در طول عملیات تولید شکر، گروه مجهّز فنی و مهندسی کارخانه به طور کامل آماده برای رفع هر گونه مشکلی است که در طول فرایند تولید ممکن است پیش آید.

بر اساس این گزارش، عملیات برداشت نیشکر هر ساله از اواخر مهرماه آغاز و تا اواسط فروردین ماه سال آینده ادامه خواهد داشت. این عملیات بزرگترین عملیات متمرکز برداشت در بخش کشاورزی کشور است که ۱۰۰ درصد به شکل مکانیزه و با دستگاه‌های برداشت نیشکر به نام «هاروستر» انجام می‌شود.

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=8801

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت