تاریخ : چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 1 May , 2024
1
رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری خوزستان عنوان کرد

از بین رفتن ۵ مدرسه کانکسی عشایری در شوش در پی بارندگی‌ها/ لزوم تامین چادر برای تشکیل کلاس

  • کد خبر : 11953
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۷:۱۸
از بین رفتن ۵ مدرسه کانکسی عشایری در شوش در پی بارندگی‌ها/ لزوم تامین چادر برای تشکیل کلاس
رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری خوزستان از تشکیل کلاس دانش‌آموزان کوچ‌رو عشایری مستقر در فتح‌المبین شوش در فضای باز به دلیل از بین رفتن مدارس کانکسی بر اثر بارندگی خبر داد.

رضا فرامرزی با اشاره به وضعیت دانش‌آموزان کوچ‌رو عشایری همدان مستقر در شوش اظهار کرد: برای ساماندهی دانش‌آموزان کوچ‌رو عشایری همدان، مقرر شده است که در جلسه‌ای با حضور مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های خوزستان و همدان و مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان، وضعیت بررسی شود.

وی ادامه داد: این عشایر کوچ‌رو که شرایط خاصی دارند، سالانه در فتح‌المبین شوش مستقر می‌شوند. این عشایر از استان ییلاقی کوچ می‌کنند و به مدت حدود سه ماه در خوزستان مستقر می‌شوند، بنابراین آموزش این دانش‌آموزان کمی با پیچیدگی است.

رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری خوزستان گفت: متاسفانه ابتدای آذرماه امسال سیلی در شوش جاری شد که بر اثر آن پنج مدرسه کانکسی همراه با تجهیزات آن، از بین رفت و مشکلات این دانش‌آموزان مضاعف شده است.

وی افزود: در حال حاضر ۹ کلاس درس این دانش‌آموزان روی زمین و فضای باز بدون سایه‌بان برگزار می‌شود. البته کمک‌هایی از سوی فرمانداری شوش انجام شد اما کافی نبود.

فرامرزی با تاکید بر ضرورت تهیه چادر برای تشکیل کلاس این دانش‌آموزان گفت: با توجه به زمان آموزش کوتاه مدت، هر روز آموزش دانش‌آموزان عشایری مهم است. سیل ۶ آذرماه اتفاق افتاده بود و تاکید بر این بود که چادر تامین شود؛ البته قول‌هایی داده شده است.

وی عنوان کرد: این دانش‌آموزان، حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ نفر هستند و معلمان کلاس‌های این دانش‌آموزان از طرف استان خوزستان تامین می‌شوند. معلمان عشایری از ابتدای مهرماه و آبان‌ماه به استقبال دانش‌آموزان عشایری به استان‌هایی از جمله لرستان می‌آیند و سپس تا تیرماه در خوزستان مستقر می‌شوند.

رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری خوزستان افزود: مدارس عشایری شوش شبکه برق ندارند و چادرنشین هستند. برای تامین روشنایی با پیگیری‌های انجام‌شده پنل خورشیدی تهیه شد اما نمی‌توان از برق این پنل‌ها برای بخاری استفاده کرد، بنابراین در این مدارس مشکل بخاری وجود دارد و به غیر از استفاده از بخاری نفتی چاره‌ای وجود ندارد، هرچند که در استفاده از این بخاری‌ها محدودیت وجود دارد.

منبع: ایسنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=11953

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت