علی شهبازی اظهار کرد: سازمان آب و برق خوزستان با استفاده از زیر ساخت های گسترده در استان و بهره برداری فنی و تخصصی و بهره مندی از نیروهای متخصص، با هماهنگی ها و انجام کارهای تخصصی توانست اقدامات بسیار شاخصی در دولت سیزدهم انجام دهد که به روند همیشه رو به رشد سازمان شیب صعودی قابل توجهی داد.
وی افزایش ضریب شاخص پایداری آب شرب در بخش کمی و کیفی با توجه به خشکسالی های پیاپی چند سال متوالی را یکی از اقدامات شاخص صورت گرفته عنوان کرد و گفت: ابر پروژه غدیر که شهریور سال گذشته به بهره برداری رسید، رکن اساسی در افزایش پایداری آب شرب داشت.
شهبازی ارتقا رویکرد ها و روش های تامین و توزیع آب و مدیریت مخازن سد ها با استفاده از نیروی انسانی توانمند و به کارگیری ابزارهای نوین را علت تامین و توزیع عادلانه آب در استان دانست و افزود: در دو سال متوالی توانستیم رکورد تولید محصولات استراتژیک پاییزه را ثبت کنیم.
وی مهار سیلاب های بزرگ در حوضه های دز، کارون و مارون بدون کوچکترین خسارتی را نتیجه اتخاذ تدابیر و برنامه ریزی های صحیح صورت گرفته خواند و تصریح کرد: از ذخایر ایجاد شده در محازن سد ها به منظور بهره وری، توسعه و شکوفایی استان در افزایش تولید استفاده کردیم و در حال حاضر شرایط منابع آبی در تمام شریان های استان از نظر کمی و کیفی پایدار است.
وی در خصوص شرایط آب در حوضه کرخه خاطر نشان کرد: با استفاده از رویکرد های تامین آب و سهمیه بندی های دقیق و الگوی رهاسازی صحیح در این حوضه به منظور رساندن آب در زمان مناسب به نقاط هدف و استفاده از ظرفیت های ارتباطی بین رودخانه های استان، موفق شدیم بحران را در سد کرخه تا حدود زیادی مرتفع کرده و آب کشاورزی و نیاز آبی تالاب و دام های سنگین را تامین کنیم.