تاریخ : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 21 May , 2025
1
دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان:

الزام اخذ بارنامه درون شهری در اهواز فعالیت صنعت پخش غذا و دارو را با چالش مواجه کرده است

  • کد خبر : 29830
  • ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲:۲۲
الزام اخذ بارنامه درون شهری در اهواز فعالیت صنعت پخش غذا و دارو را با چالش مواجه کرده است
دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان با اشاره به اینکه الزام اخذ بارنامه درون شهری برای ناوگان توزیع محصولات غذایی و دارویی، صنعت پخش را با چالش همراه کرده است، گفت: رویه‌های تعیین شده در شهرداری اهواز شرایط متفاوتی با کلانشهرهای دیگر دارد.

شهلا عموری در کارگروه کارشناسی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان اظهار کرد: شهرداری اهواز پیش از هر چیز باید شفاف‌سازی کند که در قبال دریافت هزینه‌های سنگین از ناوگان شهرک‌های توزیع، چه خدماتی به شهروندان و بخش خصوصی ارائه می‌کند.

وی ادامه داد: صنعت پخش با توجه به اینکه سلامت جامعه و تامین داروهای موردنیاز شهروندان را تامین می‌کند، نباید به افزایش هزینه محصول برای مصرف‌کنندگان دامن بزند.

رییس اتاق بازرگانی اهواز تعداد داروخانه‌های استان خوزستان را ۸۸۶ مورد عنوان کرد و ادامه داد: از این تعداد ۶۱۰ داروخانه در کلانشهر اهواز قرار دارد که اگر رویه شهرداری در زمینه اخذ هزینه‌های مربوط به بارنامه‌های درون‌شهری بازنگری و تعدیل نشود، صنعت پخش امکان ارائه خدمات به مناطق محروم و حاشیه شهر را نخواهد داشت.

عموری بیان کرد: این اقدام شهرداری اهواز، گستره توزیع مواد غذایی و بخصوص دارو در این کلانشهر را تحت الشعاع قرار داده است.

سوخت موردنیاز شرکت‌های پخش مواد غذایی و دارویی تامین شود

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان همچنین به شرایط پیش آمده در خصوص عدم تخصیص سوخت به ژنراتورهای شرکت پخش مواد غذایی و دارویی اشاره و خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز، با توجه به شرایط آب و هوایی استان، تامین نیاز این شرکت‌ها را در اولویت قرار دهد.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های مهم در حوزه تنظیم بازار، موضوع دسترسی سریع مردم به محصولات و کالاهای مورد نیاز در بازار است که بخشی از این امر بر عهده شرکت‌های پخش است.

عموری با تاکید بر اهمیت سلامتی مواد غذایی و دارویی در استان خوزستان گفت: نباید اجازه داد که به واسطه شرایط جوی و گرمای شدید استان، خللی در پخش این محصولات ایجاد شود.

وی ادامه داد: این محصولات در شرایط جوی استان خوزستان شدیدا مستعد فسادپذیری هستند. بنابراین، توزیع غذا و دارو باید مطابق با استانداردهای لازم و با حفظ دمای تعیین شده انجام شود.

عموری یادآور شد: با توجه به شرایط ناترازی انرژی، تامین سوخت موردنیاز ژنراتورها و خودروهای یخچال‌دار صنعت پخش در استان ضروری است.

رییس اتاق بازرگانی اهواز خاطرنشان کرد: دستگاه‌های متولی و مسئولان تصمیم‌گیر در وزارتخانه‌های نفت و صمت باید شرایط استان خوزستان را با دیگر استان‌های کشور که از دمای معقول‌تری برخوردار هستند، متفاوت بدانند.

منبع؛ ایسنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=29830

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت