تاریخ : شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Saturday, 10 May , 2025
1
دادستان خوزستان مطرح کرد

ترخیص ۵۰۰ خودروی برقی دپو شده در گمرک خرمشهر/ لزوم ساماندهی بازار کالاهای اساسی

  • کد خبر : 29046
  • ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲:۰۴
ترخیص ۵۰۰ خودروی برقی دپو شده در گمرک خرمشهر/ لزوم ساماندهی بازار کالاهای اساسی
دادستان مرکز خوزستان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای حل مشکلات کالاهای اساسی، ترخیص خودروهای برقی و رسیدگی به پرونده‌های کلان اقتصادی، بر ضرورت ساماندهی پرونده‌های سنواتی و حمایت جدی از سرمایه‌گذاری و تولید تاکید کرد.

امیر خلفیان در نشست فصلی روسای دادگستری و دادستان‌های عمومی و انقلاب شهرستان‌های سراسر استان خوزستان که با هدف بررسی مسائل قضایی و ارائه راهکارهای اجرایی برگزار شد، با تبریک دهه کرامت و تسلیت جان باختن تعدادی از هموطنان در حادثه انفجار بندر شهید رجایی استان هرمزگان، با اشاره به احساس کمبود در بازار برخی کالاهای اساسی، گفت: در سال گذشته توانستیم با تدابیر لازم، اجازه ندهیم خللی در بازار ایجاد شود و موفق به ترخیص به‌موقع برخی کالاهای اساسی در بنادر استان شدیم.

وی افزود: با مراجعه‌های مکرر مردم به دادستانی، موضوع ۵۰۰ خودروی برقی دپو شده در گمرک خرمشهر مطرح شد که با تلاش همکاران و تصمیمات فوری، این خودروها ترخیص شدند تا دغدغه‌های مردم و بازار رفع شود.

خلفیان گفت: دادستانی استان خوزستان اقدام جدی و موثری در خصوص پرونده‌های اقتصادی و مالی با شاکیان متعدد داشته است. در این زمینه، با برگزاری جلسه‌های تخصصی اقدامات خوبی انجام شده و به نتیجه رساندن این پرونده‌های مهم حاصل تلاش شبانه‌روزی و کار جهادی همکاران قضایی بوده است 

دادستان خوزستان با اشاره به اهمیت حفاظت و صیانت از حقوق بیت‌المال اضافه کرد: دادستان‌های سراسر استان  خوزستان باید برخورد جدی و قاطعی با تضییع‌کنندگان حقوق بیت‌المال داشته باشند و در قبال اجرا نشدن به موقع وظایف در دستگاه‌های اجرایی نیز اقدامات اثرگذار و موثری انجام دهند.

وی با اشاره به رسوب طولانی‌مدت وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌ها بیان کرد: برخی از این وسایل نقلیه بیش از ۱۲ سال است که تعیین تکلیف نشده‌اند و باید این موضوع به صورت جدی پیگیری و ساماندهی شود.

خلفیان بر لزوم اجرای دقیق برنامه‌های عملیاتی ابلاغی دادستان کل کشور تاکید کرد و گفت: تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر پرونده‌های رسوبی و سنواتی باید در دستور کار باشد. 

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر تحقق شعار سال، افزود: در همه حوزه‌های قضایی استان خوزستان ضرورت دارد که کارگروه تحقق شعار سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید تشکیل و مسائل و مشکلات این بخش را به طور جدی پیگیری کنند.

دادستان مرکز خوزستان خطاب به دادستان‌های سراسر استان گفت: نباید هیچ ارفاقی برای سارقان مسلح و مجرمین حرفه‌ای قائل شد و طرح‌های مربوط به جمع‌آوری سلاح و مهمات، معتادان متجاهر و پلمب مراکز غیر مجاز پزشکی باید با جدیت و نظارت کامل پیگیری شوند. 

منبع؛ ایسنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=29046

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت