تاریخ : سه شنبه, ۱۲ فروردین , ۱۴۰۴ Tuesday, 1 April , 2025
1
امام جمعه اهواز:

مردم بار دیگر حمایت قاطع خود را از فلسطین نشان دادند/مبلغ فطریه ۷۵ هزار تومان برای هر نفر است

  • کد خبر : 27784
  • ۰۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۳
مردم بار دیگر حمایت قاطع خود را از فلسطین نشان دادند/مبلغ فطریه ۷۵ هزار تومان برای هر نفر است
امام جمعه اهواز گفت: روز قدس روز مقابله مستضعفان با مستکبران است و ملت شریف ایران و به ویژه خوزستان با حضور در راهپیمایی، بار دیگر حمایت قاطع خود را از مردم فلسطین نشان دادند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالنبی موسوی فرد امروز ۸ فروردین ماه در خطبه‌های نماز جمعه اهواز با اشاره به اهمیت خوش‌اخلاقی در اسلام اظهار کرد: توجه به این مساله، کلید رزق و برکت است و باید در تمام روابط خانوادگی و اجتماعی رعایت شود.

وی افزود: حتی تجاری که با اخلاق اسلامی رفتار کنند، گناهانشان آمرزیده می‌شود و ما باید از اهل بیت عصمت و طهارت در زندگی روزمره خود الگو بگیریم.

موسوی فرد با اشاره به روز قدس عنوان کرد: ملت ایران هرگز از حمایت مظلومان فلسطین دست برنمی‌دارد، حتی اگر مشکلات اقتصادی دوچندان شود.مساله فلسطین فقط یک مساله عربی یا ملی نیست، بلکه یک وظیفه جهانی و اسلامی است.

به گزارش ایسنا، امام جمعه اهواز گفت: مردم در کشور عراق در راهپیمایی روز قدس حضور پرشوری داشتند. آمریکا تلاش کرد ایران و عراق را از هم جدا کند، اما امروز می‌بینیم که ملت‌های منطقه بیش از پیش به هم پیوسته‌اند.

وی افزود: روز قدس روز مقابله مستضعفان با مستکبران است و ملت شریف ایران و به ویژه خوزستان با حضور در راهپیمایی این روز بار دیگر حمایت قاطع خود را از مردم فلسطین نشان داد.

موسوی فرد خطاب به مسئولان عنوان کرد: مردم ۴۶ سال است که پای نظام ایستاده‌اند، اما مسئولان باید با کار جهادی و برنامه‌ریزی دقیق، گره‌های معیشتی مردم را باز کنند.

وی بیان کرد: دشمن می‌خواهد با بزرگنمایی مشکلات، ناامیدی ایجاد کند، در حالی که دستاوردهای انقلاب غیرقابل انکار است.

موسوی فرد به موضوع فطریه امسال اشاره کرد و گفت: مبلغ فطریه امسال ۷۵۰ هزار ریال برای هر نفر تعیین شده است که توصیه می‌کنم قبل از نماز عید فطر به نیازمندان برسد.

امام جمعه اهواز بیان کرد: از مردم می‌خواهم دستاوردهای معنوی ماه رمضان را حفظ کنند. ماه رمضان تمرینی برای ۱۱ ماه دیگر سال است که باید به بهترین شکل از آن بهره برد.

منبع؛ ایرنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=27784

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت