تاریخ : پنج شنبه, ۱۶ اسفند , ۱۴۰۳ Thursday, 6 March , 2025
2

تأکید استاندار خوزستان بر تشدید مبارزه با قاچاق سوخت و کالا

  • کد خبر : 27145
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۳:۱۵
تأکید استاندار خوزستان بر تشدید مبارزه با قاچاق سوخت و کالا
سید محمدرضا موالی‌زاده بر لزوم ایجاد هماهنگی بین‌بخشی میان دستگاه‌های مرتبط و انجام اقدامات قضایی برای کنترل پدیده قاچاق در استان تاکید کرد.

استاندار خوزستان در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به میزان قاچاق سوخت و کالا در استان خوزستان، اظهار کرد: شرایط کنونی فوق‌العاده است و نیازمند اقدامات فوق‌العاده و قوانین ویژه برای کنترل این معضل است.

وی  با بیان اینکه قاچاق سوخت و کالا ثروت ملی را به بیرون منتقل می‌کند، اظهار کرد: این پدیده یکی از مهم‌ترین چالش‌های کنونی است و باید کارگروهی ویژه تشکیل شود تا در بازه زمانی مشخص، اقدامات لازم برای کنترل این پدیده انجام شود و دستگاه قضایی هم باید با برخورد قاطع با قاچاقچیان، مانع ادامه فعالیت‌های آنها شود.

موالی‌زاده تصریح کرد: در این زمینه هر دستگاه باید مسئولیت‌های خود را بصورت فوق‌العاده انجام دهد و گزارش اقدامات خود را ارائه کند. 

وی با تاکید بر لزوم هماهنگی بین‌بخشی میان دستگاه‌های مختلف برای مقابله با قاچاق، افزود: بخشی از مشکلات، ناشی از نبود هماهنگی بین دستگاه‌ها است و باید این موضوع بسرعت برطرف شود. باید به درک واحدی از شرایط برسیم و با اقدامات قاطع و هماهنگ، پدیده قاچاق را کنترل کنیم.

استاندار خوزستان گفت: همه دستگاه‌های مرتبط باید با همکاری و هماهنگی بیشتر، گام‌های موثری در مقابله با قاچاق سوخت و کالا بردارند. این اقدامات نه‌تنها به حفظ ثروت ملی کمک می‌کند، بلکه به بهبود شرایط اقتصادی استان خوزستان نیز منجر خواهد شد. 

منبع؛ ایسنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=27145

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت