تاریخ : شنبه, ۸ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 28 December , 2024
0
سرپرست دانشگاه جندی شاپور اهواز عنوان کرد

خوزستان در حوزه بیمارستانی بسیار عقب است/ لزوم افزایش انگیزه کادر بهداشت و درمان

  • کد خبر : 24605
  • ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۰:۴۴
خوزستان در حوزه بیمارستانی بسیار عقب است/ لزوم افزایش انگیزه کادر بهداشت و درمان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر لزوم بهبود وضعیت بیمارستان‌های خوزستان گفت: در حوزه بیمارستانی بسیار عقب هستیم و بیمارستان‌های مرکز استان بسیار قدیمی هستند.

دکتر حاتم بوستانی در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که امروز (۶ دی‌ماه) در تالار شهدای دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت تحت پوشش این دانشگاه از ۹۹ کشور مستقل دارای رای در سازمان بین‌الملل، بیشتر است و همه این‌ها بر گردن ما حق دارند.

وی با تاکید بر لزوم افزایش انگیزه کادر بهداشت و درمان افزود: تلاش می‌کنم وضعیت را از شرایط موجود بهتر و بخشی از دینی که بر گردن ماست، را ادا کنم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: حوزه سلامت در بخش‌های مختلف بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش، خوابگاه‌ها و غذاهایی که به بیماران بستری می‌دهیم در شأن این مردم نیست.

بوستانی عنوان کرد: در زمینه افزایش شاخص‌های بهداشتی بیشترین تلاش را خواهم کرد و تلاش می‌شود به همت همه کارکنان، شرایط را بهبود بخشیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر لزوم بهبود وضعیت بیمارستان‌های خوزستان گفت: در حوزه بیمارستانی بسیار عقب هستیم و بیمارستان‌های مرکز استان بسیار قدیمی هستند.

به گزارش ایسنا، در این مراسم با تقدیر از دکتر محمدحسین سرمست، دکتر حاتم بوسانی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز معرفی شد.

دکتر محمدحسین سرمست رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هم در این آیین گفت: از تیم همراه و همه کارکنان در حوزه‌های مختلف که دارای سلامت نفس، توان کاری و علاقه‌مند به خدمت بودند، تشکر می‌کنم.

 وی افزود: در هر اداره و سازمانی از جمله این دانشگاه، خدمات مستمر هستند و کارها ادامه خدمات مدیران قبلی بوده‌اند و مدیران بعدی نیز کارها را ادامه می‌دهند. هر کاری محصول تلاش ۲۴ هزار نفر پرسنل و بدنه کارشناسی است.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حوزه دانشگاهی به ویژه بهداشت و آموزش،‌ هر توقف یا تسریع چند سال بعد خود را نشان می‌دهد؛ امیدوارم کارها ادامه یابند تا به نتیجه برسند.

سرمست با بیان اینکه ۳۰ درصد خدمات در حوزه دانشگاه است و ارائه بقیه نیازمند همکاری دیگر ارگان‌ها است، گفت: به طور مثال، اربعین حسینی یکی از رویدادهایی است که می‌تواند منجر به بحران‌های بهداشتی و درمانی برای کل کشور شود اما با همدلی و هم‌افزایی همه سازمان‌های خوزستان با مرکزیت دانشگاه علوم پزشکی، اقدامات خوبی در این خصوص انجام شده است. 

وی با اشاره به ارتقای حوزه‌های پژوهشی دانشگاه و اقدامات در این زمینه عنوان کرد: سیستم کارخانه تولید مواد دارویی خوزستان از دهه ۹۰ متوقف شده بود که با پیگیری‌ها، پیشرفت فیزیکی آن به بیش از ۸۰ درصد رسیده است. صدور مجوز پژوهشگاه و ساماندهی فضای مناسب پژوهشی برای اعضای هیات علمی، ارتقای مجلات و کاهش اعضای علمی دارای صفر یا یک مقاله، برخی از خدمات بارز حوزه پژوهشی بوده است. 

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حوزه آموزش این دانشگاه، بیشترین خدمت در توسعه زیرساخت‌های آموزشی و برگرداندن آموزش از فضای مجازی دوران کرونا به فضای واقعی بود که از تعطیلی کلاس‌ها جلوگیری کرد.

وی با اشاره به تکمیل دانشکده دندانپزشکی دانشگاه جندی شاپور اهواز گفت: ۱۲۰ یونیت برای این دانشکده نیاز داشتیم که ۶۰ یونیت تامین شده و با ۵۰ درصد در حال استفاده است. در سه سال اخیر بیشتر خوابگاه‌ها هم تعمیر شدند. 

سرمست عنوان کرد: جمعیت دانشجویی نسبت به دهه ۹۰ دو برابر شده بود و توسعه خوابگاهی نداشتیم و در هر اتاق شش تا هفت دانشجو مستقر بودند بنابراین برای بهبود شرایط، یک‌ خوابگاه با ظرفیت ۵۰۰ نفر به مجموعه خوابگاه‌ها افزوده شد. 

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه ۱۳۰ اردوی جهادی انجام و دانشجویان ۱۰ هزار بیمار را ویزیت کردند، گفت: در سه سال اخیر ۳۰۰ متخصص به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزوده شد و در حال حاضر در ماه ۵ هزار و ۵۰۰ عمل جراحی در بیمارستان‌ها انجام می‌شود.

وی با اشاره به افزایش ۶۰ درصدی درآمدها با فعالیت حوزه درمان بیان کرد: در حوزه بهداشت، محل‌های مورد نیاز برای نوسازی، بازسازی و جایگزینی مشخص شد و از سال ۹۳، ۱۲۰ پروژه در این راستا پیش‌بینی شده بود که صفر تا ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند. اکنون این تعداد به ۱۶۰ پروژه بهداشتی تبدیل شده و بیشتر مناطق محروم حدود ۱۰۰ درصد پوشش داده شده‌اند. اکنون ۲۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز این مراکز نیاز است.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه این دانشگاه ۵ هزار و ۷۰۰ نیروی بهداشت دارد، گفت: بعد از فشارهای جسمی و روحی دوران کرونا، فرآیندهای مختلف بهداشت در حوزه جوانی جمعیت، پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها و … ارتقا یافت. 

سرمست تصریح کرد: مشکل خوزستان این است که نیروی کارشناس واقعی مورد نیاز کم داریم زیرا نیروی عمومی زیاد گرفته شده است.

وی افزود: وضعیت نسبت نیروی پرسنلی به تخت در برخی شهرها فاجعه بود بنابراین اولین کار در این حوزه از به کارگیری هر پرسنل غیرمرتبط جلوگیری شد که خیلی دلخوری و حاشیه داشت اما گشایش و فرصتی ایجاد کرد. 

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تغییر وضعیت بیش از ۳ هزار نیروی شرکتی و افزودن یک هزار و ۲۸۰ نفر به پرسنل گفت: حداقل ۴ هزار نیرو در خوزستان نیاز داریم که جذب ۲ هزار نفر تصویب شده و در مرحله نخست ۸۵۰ نفر برای این دانشگاه پیش‌بینی شده است و امیدواریم این کار اجرایی شود. 

سرمست با اشاره به ماندگاری کم نیروها در خوزستان بیان کرد: ۳۹ پروژه درمانی و ۱۶۰ پروژه بهداشتی را انجام دادیم. پروژه بیمارستان جایگزین گلستان و رازی به بودجه چند هزار میلیاردی نیاز دارد که فاز اول آن سازه است و اعتبار آن تامین شده است و در حال اجرا است. 

وی افزود: ساخت دانشکده داروسازی دانشگاه بسیار نیاز است که تخصیص اعتبار پیش‌بینی شده در بودجه ملی برای آن باید پیگیری و محقق شود.

منبع؛ ایسنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=24605

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت