مصطفی امانیپور با اشاره به سالروز ثبت احوال در سوم دی ماه اظهار کرد: ۵۱ درصد ولادتها معادل ۳۲ هزار و ۳۳۶ نفر مربوط به پسران و ۴۹ درصد معادل ۳۰ هزار و ۸۵۸ نفر مربوط به دختران است.
هر ۹ دقیقه یک نوزاد متولد شده است
وی با بیان اینکه در ۹ ماهه امسال تقریبا هر ۹ دقیقه یک نوزاد در استان متولد شده است افزود: همچنین در هر شبانه روز به طور متوسط ۲۲۹ نوزاد در این استان متولد شده است.
مدیرکل ثبت احوال خوزستان با اشاره به اینکه بیشترین ولادت ها در ماه شهریور امسال (هفت هزار و ۶۸۹ ) رخ داده است گفت: ۹۷ درصد از ولادت های ثبت شده در مهلت قانونی ۱۵ روزه انجام شده است.
۲ مورد چهار و پنج قلوزایی در استان
وی با بیان اینکه ۳.۹ درصد ولادت ها مربوط به چندقلوزایی بوده است افزود: در این بازه زمانی یک هزار و ۱۵۸ مورد دوقلوزایی ، ۴۷ مورد سه قلوزایی، یک مورد چهارقلوزایی در اهواز و یک مورد پنج قلوزایی در اهواز به ثبت رسیده است.
مدیرکل ثبت احوال خوزستان گفت: ۳۰ درصد موالید مربوط به فرزند اول، ۳۳ درصد فرزند دوم، ۲۴ درصد فرزند سوم، ۱۰ درصد فرزند چهارم و سه درصد فرزند پنجم و بیشتر بوده است.
ثبت بیش از ۱۷ هزار فوت در خوزستان
امانی پور با اشاره به اینکه در ۹ ماهه امسال ۱۷ هزار و ۸۰۹ رویداد فوت در استان به ثبت رسیده است گفت: تعداد وفات ثبت شده در مردان ۹ هزار و ۸۹۹ مورد معادل ۵۶ درصد و در زنان هفت هزار و ۹۱۰ مورد معادل ۴۴ درصد بود.
وی تصریح کرد: در همین بازه زمانی به طور متوسط در هر شبانه روز ۶۴ مورد فوت به ثبت رسیده است. در هر ساعت حدود سه نفر فوت شده است.
میانگین سن فوت ۶۰ سال
مدیرکل ثبت احوال خوزستان میانگین سن فوت در استان را ۶۰ سال عنوان کرد و گفت: میانگین سن فوت مردان و زنان در استان خوزستان به ترتیب ۵۸ و ۶۲ سال است.
وی افزود: در مدت زمان یاد شده ۲۶ هزار و ۲۱۶ مورد ازدواج در استان معادل روزانه ۹۵ ازدواج به ثبت رسید. میانگین سن ازدواجهای ثبت شده بار اول برای مردان ۲۸ سال و برای زنان ۲۳.۵ سال است.
ثبت بیش از هشت هزار طلاق در استان
امانیپور با اشاره به آمار طلاق در استان اظهار کرد: در ۹ ماهه امسال، هشت هزار و ۲۹۶ مورد طلاق در استان گزارش شده و میانگین سن طلاق برای مردان ۳۷ سال و برای زنان ۳۲ سال به ثبت رسید. در هر شبانه روز به طور متوسط ۳۰ طلاق صورت گرفته است.
علی و فاطمه بیشترین نامگذاری در استان
وی در خصوص فراوانی نام در استان گفت: در بین نوزادان پسر نیز بیشترین اسامی به ترتیب مربوط به “علی” با یک هزار و ۱۹۹، “حسین” با یک هزار و ۱۶۵، “محمد” با ۸۲۷، “عباس” با ۷۱۱ و “امیرعلی” با ۶۸۵ مورد و در بین دختران نیز “فاطمه” با یک هزار و ۱۵۲، “زینب” با ۸۲۰، “رقیه” با ۶۶۱، “زهرا” با ۶۴۵ و “آیلین” ۳۸۸ مورد است.
استان خوزستان بیش از پنج میلیون نفر جمعیت در ۳۰ شهرستان دارد و جزو استانهای پرجمعیت کشور به شمار میرود.
منبع؛ ایرنا