محمد فراتی با بیان اینکه این تعداد دستگاه ماینر در حوزه مناطق پنجگانه شرکت توزیع برق اهواز کشف شده است اظهار کرد: با تماس برخی شهروندان در زمینه بروز نوسان ولتاژ برق در این منطقه، با شناسایی محل و همکاری عوامل پلیس امنیت اقتصادی پنج مزرعه کشف و مشکل نوسان برق برطرف شد.
وی با اشاره به کشف مزارع استخراج رمز ارز غیر مجاز در اهواز تصریح کرد: ۱۶ دستگاه در منطقه سپیدار و کوی رسالت اهواز، ۲دستگاه در منطقه زرگان، پنج دستگاه در پادادشهر و پنج دستگاه در منطقه عین ۲ اهواز شناسایی و کشف و ضبط شد.
فراتی با بیان اینکه یکی از مهمترین راه کارهای مهم در بحث تامین برق در حوزه پدافند غیرعامل بهره گیری از دیزل ژنراتور و توسعه نیروگاههای تولید پراکنده خورشیدی است گفت: بر اساس یکی از برنامههای ۱۴مگا پروژه ابلاغ شده توسط وزیر نیرو، قرار است طی یک برنامه ۲ ساله، فاصله میان تولید و مصرف برق مهار شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز با بیان اینکه عمده مشکلات برق در مناطق حاشیه شهر اهواز است خاطرنشان کرد: در این مناطق با معضل برقهای غیرمجاز مواجه هستیم که به دلیل استفاده از ماینر فشار بسیار زیادی به شبکه برق وارد میکند.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی با مجموعه توزیع برق در اهواز نسبت به سرقت سیمهای شبکه برق همکاری بسیار خوبی داشته است گفت: با توجه به فاصله میان تولید برق و افزایش مصرف امیدواریم در خصوص شناسایی و جمع آوری دستگاههای غیر مجاز استخراج رمز این همکاری تداوم داشته باشد.
فراتی افزود: شهروندان میتوانند برای اطلاع رسانی در خصوص ماینرهای غیرمجاز از طریق ” اپلیکیشن برق من ” ، ” سامانه اینترنتی www.tavanir.org.ir/samaat و نیز با شماره گیری ۱۲۱ و ۱۵۲۱ برای ثبت گزارش برای معرفی اماکن غیرمجاز استخراج رمز ارز اقدام کنند.
پول مجازی (بیتکوین) پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص استخراج این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.
منبع؛ ایرنا