سعید دشتیزاده بیان کرد: در طی سال های اخیر همواره شاهد سرقت درب منهول بودهایم که مشکلات متعددی برای شهروندان ایجاد میکند لذا باید اقدامات فرهنگی مناسبی در این خصوص انجام شود.
وی افزود: دربهای سابق از جنس چدن بود و به دلیل ارزش مالی، مورد سرقت قرار می گرفت به همین دلیل در سالهای اخیر به نصب دربهای کامپوزیتی و کمارزش مبادرت شد.
مدیرعامل آبفا اهواز گفت: سرقت درب منهول باعث ورود حجم وسیعی از نخاله و زباله می شود که در ادامه انسداد خطوط و پسزدگی شبکه فاضلاب را به همراه دارد و این موضوع باعث مشکلاتی در تردد وسایل نقلیه میشود.
وی ادامه داد: جلوگیری از به سرقت رفتن درب های منهول به تنهایی از شرکت آبفا برنمیآید لذا انتظار میرود دیگر مراجع ذیصلاح به طور جدی در این موضوع ورود کنند.
دشتی زاده با اشاره به هزینههای سنگین ناشی از این سرقتها گفت: آبفای اهواز بر اساس وظایف ذاتی، نصب درب منهولهای سرقت شده را در دستور کار دارد.
وی بیان کرد: از مردم انتظار داریم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک و یا سرقت با پلیس نیروی انتظامی و یا سامانه ارتباط مردمی ۱۲۲ شرکت آب و فاضلاب اهواز تماس گرفته و اطلاع رسانی کنند.
بر اساس این گزارش نبود درب منهول فاضلاب در روزهای بارانی بیشتر اهمیت پیدا کرده و مشکلات را دوچندان میکند و پس از هر بارندگی و دفع روان آبها باعث ورود نخالههای ساختمانی و اجسام سخت به درون منهولهای فاضلاب میشود همچنین بوی تعفن و مشکلات بهداشتی و چهره زشت شهر را به دنبال دارد.
منبع؛ ایرنا