تاریخ : سه شنبه, ۱ آبان , ۱۴۰۳ Tuesday, 22 October , 2024
2

سرنوشت موزه‌ منطقه‌ای خوزستان پس از ۱۵ سال چه شد؟

  • کد خبر : 18392
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۴:۱۴
سرنوشت موزه‌ منطقه‌ای خوزستان پس از ۱۵ سال چه شد؟
عملیات اجرایی ساخت موزه منطقه‌ای خوزستان واقع در اهواز از سال ۸۸ آغاز شده است و اکنون پس از گذشت ۱۵ سال علاقمندان به میراث فرهنگی و موزه، در انتظار مشخص شدن سرنوشت این بنا هستند.

اهواز از جمله کلانشهرهایی است که با وجود برخورداری از پیشینه فرهنگی و تاریخی غنی همچنان از داشتن یک موزه درخور محروم است. فعالان میراث فرهنگی و دوستداران تاریخ سال‌ها برای موزه دار شدن اهواز تلاش کردند که نتیجه آن به کلنگ زنی موزه منطقه‌ای در پارک جزیره اهواز انجامید.

کار احداث این موزه از سال ۸۸ آغاز شد و در برهه‌های مختلف به دلایلی همچون کمبود اعتبار روند ساخت آن مسکوت ماند.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان زمان بهره‌برداری این موزه را حداکثر یکسال آینده عنوان می‌کند و می‌گوید این بنا در حال حاضر پیشرفت ۷۰ درصدی دارد.

سیدمحسن حسینی توضیح می‌دهد: از سال‌های گذشته تاکنون حدود ۸۰۰ میلیارد ریال به صورت اوراق خزانه اسلامی برای موزه تخصیص داده شده است و در سال جاری نیز به این پروژه ۷۰ میلیارد اوراق اسناد خرانه اسلامی اختصاص یافت که مراحل انتخاب پیمانکار به پایان رسیده و عملیات تکمیل بخشی از ساختمان آغاز خواهد شد.

موزه منطقه‌ای حداکثر یکسال دیگر به بهره‌برداری می‌رسد

وی ‌می‌افزاید: در صورت تامین اعتبار به میزان ۲ هزار میلیارد ریال، این طرح حداکثر ظرف یک سال آینده آماده بهره‌برداری و افتتاح خواهد بود و با اعتبار امسال نمای ساختمان و بخش‌هایی از تاسیسات برق و مکانیک و سیستم‌های خنک کننده موزه اجرا خواهد شد.

براساس این گزارش موزه منطقه‌ای خوزستان در زمینی به مساحت ۵۰ هزار متر مربع و با زیر بنای ۱۱ هزار متر در ۲ طبقه در محل پارک جزیره اهواز در حال ساخت است.

این موزه شامل سه هزار و ۵۰۰ مترمربع فضای گالری نمایش آثار تاریخی و سایر موضوعات مرتبط با حوزه تاریخی، اجتماعی، مذهبی و… است و یک هزار متر مربع فضای گالری جهت برگزاری انواع نمایشگاه‌های موقت در تمامی حوزه‌های فرهنگی و نیز برگزاری دوره‌ای نمایش آثار از سایر استان‌های کشور و موزه‌های سراسر جهان است.

موزه منطقه‌ای همچنین پنج مخزن امن جهت نگه داری اشیا، کارگاه مرمت وآزمایشگاه تخصصی را دارا است و از فضاهای خدماتی موزه می‌توان به کتابخانه، کافی‌شاپ، فضای بازی کودکان، سایت رایانه‌ای، سالن جلسات و فضاهای اداری مرتبط با موزه و نیز سالن آمفی تاتر به ظرفیت ۲۵۰ نفر اشاره کرد.

منبغ؛ ایرنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=18392

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت