جمال شیبه در آیین راه اندازی نخستین آشپزخانه در قالب طرح اطعام و احسان حسینی در اهواز بیان کرد: نخستین آشپزخانه این طرح در مرکز نیکوکاری کوی علوی اهواز راهاندازی شده است و در طول ماه محرم و صفر ۲۰۰ آشپزخانه دیگر در شهرستانهای مختلف استان با مشارکت مراکز نیکوکاری به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی ادامه داد: طبق برنامهریزی و هدف گذاری انجام شده، تعداد آشپزخانههای فعال و طبخ غذا نسب به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش دارد.
شیبه اظهار کرد: آشپزخانههای اطعام حسینی با همکاری کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، و مردم خیر در استان اقدام به طبخ غذای گرم و توزیع بین نیازمندان میکنند.
وی اضافه کرد: علاوه بر فعالیت آشپزخانههای اطعام حسینی در طول ماه محرم، حسینیهها و مساجد نیز غذای گرم طبخ و بین عزاداران و نیازمندان توزیع میکنند.
پویش “اطعام و احسان حسینی” در قالب طبخ و توزیع غذای گرم و همچنین تهیه، بستهبندی و توزیع بستههای معیشتی میان نیازمندان و با استفاده از ظرفیت هیاتهای مذهبی، مراکز نیکوکاری و خیران با هدف ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری از یکم محرم آغاز و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.
مردم نیکوکار میتوانند با شمارهگیری #۸۸۷۷*۰۶۱* به صورت استانی، نذر خود را در پویش اطعام و احسان حسینی اهدا کنند و کمکهای خود را به دست نیازمندان برسانند.
منبع؛ ایرنا