به گزارش بهین خبر و به نقل از ایرنا جعفر میعادفر عصر جمعه در حاشیه بازدید سرزده از برخی پایگاههای شهری و جادهای اورژانس دزفول افزود: موتورلانس نقس موثری در سرعت بخشی به ماموریتهای شهری اورژانس دارد به همین منظور تجهیز پایگاههای اورژانس به این موتورسیکلتها در دستور کار قرار گرفته است.
وی وصول مطالبه و تامین رفاه کارکنان عملیاتی را از مهمترین دغدغه سازمان اورژانس برشمرد و ادامه داد: افزایش بهره وری کاری کارکنان اورژانس در گرو امکانات درمانی و تجهیزات رفاهی است که تلاش میشود در کوتاه ترین زمان ممکن، مطالبه به حق کارکنان فراهم شود.
رئیس اورژانس کشور با بیان اینکه تعداد پایگاههای دزفول برای این تعداد جمعیت کافی نیست، گفت: براساس استاندارد ملی، به ازای هر ۵۰ هزار نفر جمعیت، یک پایگاه اورژانس نیاز است که متاسفانه شهر دزفول با کمبود ۶ تا هشت پایگاه اورژانس مواجه است.
میعادفر ادامه داد: هماهنگیهای لازم برای اختصاص یک دستگاه موتورلانس به اورژانس دزفول انجام شده و این موتورسیکلت اورژانس به زودی وارد ناوگان اورژانس دزفول میشود.
رئیس اورژانس کشور تاکید کرد: بودجهای در خصوص فراهم سازی امکانات رفاهی پایگاههای دزفول در ماه آینده به اورژانس این شهرستان اختصاص مییابد تا بخشی از مشکل رفاهی پرسنل خدوم عملیات رفع شود.
۶ پایگاه اورژانس به همت خیرین در دزفول ساخته میشود
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول نیز در حاشیه این بازدید گفت: ۶ پایگاه اورژانس مصوب در دزفول به همت خیرین و سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان در این شهرستان ساخته میشود.
رضا معمارزاده ادامه داد: عملیات احداث این پایگاههای اورژانس به زودی آغاز میشود که با بهره برداری از این پایگاهها، کیفیت و سرعت امدادرسانی به شهروندان شریف این شهر ارتقا مییابد.
وی افزود: نیروهای عملیاتی اورژانس دزفول با وجود تمام کمبودها در امر امدادرسانی به شهروندان و حادثه دیدگان خوش درخشیده اند.
به گزارش بهین خبر و به نقل از ایرنا، رئیس اورژانس کشور با حضور در شهرستان دزفول به صورت سرزده از چندین پایگاه اورژانس شهری و جادهای این شهرستان بازدید کرد.
میعادفر ضمن بازدید از برخی پایگاههای شهری و جادهای اورژانس دزفول، به گفت و گوی مستقیم با کارکنان عملیاتی حاضر در شیفت پرداخت و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات اورژانس این شهرستان قرار گرفت.
شهرستان دزفول با ۱۴۵ نیروی ستادی و عملیاتی اورژانس، ۱۴ پایگاه زمینی، یک پایگاه هوایی و یک اتوبوس آمبولانس دارد.
اکنون از ۳۲ آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی دزفول، چهار آمبولانس اسقاطی و برخی تصادفی و یا با هزینه بالا تعمیر و استفاده میشوند در واقع در حال حاضر ۱۶ آمبولانس عملیاتی در دزفول وجود دارد.
سال گذشته قرار بود سازمان برنامه و بودجه، هزینه ساخت سه اورژانس را پرداخت کند که در عمل چنین اتفاقی رقم نخورد.
وسعت بسیار زیادی از شهرستان دزفول را مناطق سخت گذر کوهستانی تشکیل میدهد که امدادرسانی به این مناطق مستلزم آمبولانسهای تازه نفس است که نوسازی ناوگان اورژانس دزفول به کمک اورژانس کشور نیاز دارد.