حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان در این مراسم گفت: داوری یکی از راههای کاهش پروندهها در محاکم است و بر اساس سیاستها و سند تحول و تعالی قوه قضاییه، همکاران قضایی در دادگاههای حقوقی باید پروندهها را به داوری ارجاع دهند.
وی با بیان این که بدترین صلح از بهترین حکم بهتر است و رضایت طرفین را در بر دارد، افزود: در نهادهای داوری، قاضی توسط طرفین دعوا انتخاب میشود و صدور حکم با رضایت طرفین است که تعهد به الزام آن را در پی دارد.
رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان گفت: هدف اصلی قوه قضاییه، اجرای عدالت است و داوران در تحقق و اجرای عدالت بازوان دستگاه قضایی هستند و باید از ظرفیت آنها استفاده و بهره برد.
وی با اشاره به فعالیتهای معاونت توسعه حل اختلاف خوزستان در امر داوری، عنوان کرد: با توجه به اهمیت و جایگاه داوری، این معاونت در این زمینه آموزشها و فعالیتهای چشمگیری داشته که تاکنون ۶۶ نفر موفق به اخذ پروانه داوری و شروع به فعالیت کردند.
رضا زنگنه معاون برنامهریزی و فناوری اطلاعات دادگستری خوزستان نیز در این مراسم گفت: ظرفیتهای فراوانی در استان خوزستان وجود دارد که میتوان در بخش داوری موفقیتهای خوبی جهت کاهش و تسریع در رسیدگی به پروندهها داشته باشیم.
وی افزود: داروی برای دادگاهها یک ضرورت است و نقش آن در حل و فصل دعاوی و جلب رضایت اصحاب دعوا تأثیرگذار است.
در ادامه این مراسم ۴۴ نفر از داورانی که پس از طی مراحل، موفق به کسب پروانه شدند تحلیف بهجا آوردند و پروانه داوری به آنان اعطا شد.
منبع: ایسنا