به گزارش بهین خبر به نقل از خبرگزاری تسنیم از اهواز به نقل از پایگاه خبری آموزش و پرورش خوزستان، علیرضا عبدی در جمع خیرین سوادیار اظهار داشت: ۳۰۰ هزار سوادآموز در سطح کشور زیرپوشش خدمات آموزشی در قالب دوره های مختلف سوادآموزی هستند که در این باره آموزش و پرورش کشور در راستای کیفیت بخشی به این دورهها برنامه های متعددی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی در ادامه با اشاره به نقش طرح خیرین سوادیار در کشور گفت: یکی از معیارهای تحقق عدالت آموزشی پوشش حداکثری سواد در جامعه است و این امرباید با تکیه بر برنامههایی از جمله خیرین سوادیار در کشور دنبال شود.
معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور یادآور شد: استان خوزستان در اجرای طرح سوادیار و نذر سواد استان خوزستان بهترین عملکرد را داشته است که شایسته تقدیر و تشکر است.
۴۷ درصد جامعه کشور در ابتدای تاسیس نهضت سواد آموزی با سواد بودند
معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی در دیدار با روساء و اعضای هیئت علمی دانشگاه های استان با اشاره اهمیت سواد آموزی در جامعه اظهار داشت: ۴۷ درصد جامعه کشور در ابتدای تاسیس نهضت سواد آموزی با سواد بودند که اکنون این تعداد به ۹۷/۱ درصد رسیده است.
وی با عنوان اینکه تنها خواندن و نوشتن پاسخگوی نیاز فعلی بشر نیست، ادامه داد: ایجاد انگیزه در حوزه سواد آموزی موجب تحول در شاخص های اجتماعی کشور خواهد داشت.
وی با بیان اینکه سواد آموزی باید تبدیل به گفتمان کشور شود، افزود: آموزش های سواد آموزی که در حوزه آموزش های غیر رسمی است و این آموزش ها همواره آموزش های موفقی بوده اند
وی با اشاره به نخستین فراخوان رهیافت های نوین سواد آموزی در زیست بوم جدید گفت: بهره مندی از نظرات و پیشنهادات صاحب نظران ، فرهیختگان و اندیشمندان در راستی تحول سواد آموزی از اهداف این رهیافت است.
عبدی ادامه داد: هدف طرح رهیافت های نوین سواد آموزشی در زیست بوم جدید آموزشی، ایجاد تحول در نظام تعلیم و تربیت است این امر فقط به آموزش و پرورش اختصاص ندارد و همگان در این رابطه باید همکاری و همراهی داشته باشند و برای تحقق این طرح در قطعات مختلف از اندیشه ها و دیدگاه ها و ایده های اساتید، دانشجویان، دانشگاهیان، علما، اندیشمندان و گروههای گوناگون بهره گیری خواهد شد.