سیدعبدالحسین حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار بهین خبر، با اشاره به اجرای طرح نهضت آسفالت در شوش افزود: طرح نهضت آسفالت در ۲ مرحله در این شهر عملیاتی شده است که در مرحله نخست، ۱۶۸ هزار مترمربع و مرحله دوم ۷۴ هزار مترمربع از خیابانهای شوش آسفالت شد.
وی با اشاره به وجود ۶ محله ناکارآمد و فرسوده شهری در شوش ادامه داد: آسفالت ۷۲ خیابان و کوچه شهر شوش با اعتباری افزون بر ۶۵۰ میلیارد ریال با اولویت بافتهای ناکارآمد در مرحله نخست اجرا شد.
شهردار شوش اظهارکرد: مساحت محدوده حوزه کاری شهرداری شوش یکهزار و ۶۱۴ هکتار بوده که ۴۲۸ هکتار آن بافت فرسوده و تاریخی است.
وی با انتقاد از عملکرد شرکت آب و فاضلاب شوش گفت: بخش زیادی از خرابی آسفالت خیابانهای شوش ناشی از حفاریهای غیراصولی شرکت آبفای این شهر است.
حسینی بیان کرد: استفاده نکردن از دستگاههای برش برای حفاری، ترمیم نکردن نوارهای حفاری و استفاده از آسفالت غیرمرغوب در ترمیم نوارهای حفاری خطوط شکسته شده توسط شرکت آبفا موجب شده تا آسفالت خیابانهای شوش وضعیت نامناسبی داشته باشند.
به گزارش بهین خبر، شوش یکی از شهرهای استان خوزستان و مرکز شهرستان شوش است؛ شوش هزاران سال قدمت دارد و یکی از قدیمیترین سکونتگاههای شناختهشدهٔ جهان و از مهمترین و باشکوهترین شهرهای باستانی ایران است.
شهری که آثاری تاریخی از هفت هزار سال قبل در خود جای داده و از غنای تاریخی بالایی برخوردار است و از ۲۶ مکان تاریخی- فرهنگی و طبیعی که تاکنون از ایران در میراث جهانی ثبت شده ۲ اثر متعلق به این شهر است.
وجود پهنههای وسیع تاریخی در شوش که بخش زیادی از این پهنهها جزو بافتهای ناکارآمد شهری این شهر هستند، توسعه شوش را با موانع جدی میراث فرهنگی مواجه کرده است.