حجتاله سلیمانی اظهار کرد: در انتهای سال ۱۴۰۱ شهرداری اهواز یک حرکت با این رویکرد که حوزه حملونقل و ترافیک در تمام ابعاد توسعه یابد را آغاز کرد و گامهای عملیاتی آن در سال ۱۴۰۲ برداشته شد، به این صورت که قفل قرارداد مترو باز شد و بزرگترین قرارداد تاریخ شهرداری اهواز در زمینه خرید اتوبوس به مبلغ ۸,۲۵۰ میلیارد ریال منعقد شد.
وی افزود: ۱۲۹ دستگاه اتوبوس یارانهای و ۵۰ دستگاه ون خریداری شد، علاوه بر آن مابهالتفاوت سود وام رانندگان تاکسی برای نوسازی ناوگان را نیز شهرداری پرداخت کرد.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری اهواز خاطرنشان کرد: ظرفیتهای زیرساختی حملونقلی فعال و قرارداد اتوبوس بی آرتی منعقد شد، پایانه آزادگان پس از چهار سال فعال و احداث سایبان ایستگاههای تاکسی در دستور کار قرار گرفت، همچنین قرارداد زیرسازی و احداث سایبان توقفگاه قدس که بزرگترین توقفگاه اتوبوسرانی اهواز است با مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال منعقد شد، در واقع تلاش شد حوزه حملونقل همگانی در اهواز زنده شود.
سلیمانی با اشاره برداشت گامهای بزرگ در حوزه هوشمندسازی، تصریح کرد: طی چند سال گذشته تمام ظرفیت هوشمندسازی حوزه حملونقل عمومی شهرداری اهواز به دلایل مختلف از بین رفته و سامانههای ثبت تخلف سرعت به دو عدد رسیده بود، علاوه بر انعقاد قرارداد تعمیر و نگهداری سامانههای پیشین، ۱۶ سامانه جدید خریداری شد که بیشتر در محلهای مدنظر نصب شده است به زودی فعال خواهد شد. سه سامانه موجود در انبار شهرداری نیز در جاده ساحلی نصب و فعال شدهاند.
سلیمانی ادامه داد: نزدیک به چهار سال بود که هیچ چراغ هوشمندی در اهواز نصب نشده بود، نصب چراغ میدان نمایشگاه بینالمللی در کیانپارس از سال ۹۶ جزو مصوبات شورای ترافیک اهواز بود که در این دوره نصب شد، نصب چراغهای میدان شریعتی، میدان شفا، میدان قوری و چندین نقطه دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: تمام چراغهای عابر پیاده هوشمند نیز از بین رفته بود، تعمیر و بازسازی آنها در دستور کار قرار گرفت و طی یک سال گذشته تمام این چراغها در مناطق یک و دو که دارای بیشترین چراغ هستند، فعال شد در سایر مناطق نیز به زودی فعال خواهد شد.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری اهواز با اشاره به اینکه تجهیزات پشتیبانی سیستمهای هوشمند حوزه ترافیک برای رفع نیازهای دو سال آینده خریداری شده و در انبار موجود است، تاکید کرد: با همکاری شورای اسلامی شهر اهواز در سال گذشته اعتبارات حوزه هوشمندسازی به چهار برابر افزایش پیدا کرد، به نحوی که نزدیک به ۸۰۰ میلیارد ریال قرارداد در حوزه هوشمندسازی منعقد شد.