تاریخ : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 9 May , 2025
8
فرماندار اهواز عنوان کرد

کمبود معلم در خوزستان/ تامین معلم برای اهواز، خط قرمز است

  • کد خبر : 19707
  • ۱۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۶:۳۲
کمبود معلم در خوزستان/ تامین معلم برای اهواز، خط قرمز است
فرماندار اهواز گفت: تامین معلم برای مدارس خط قرمز ما است و باید تمهیدات لازم برای رفع این مشکل تا قبل از شروع مدارس اندیشیده شود.

سید احمد موالی‌زاده در نشست شورای آموزش و پرورش اهواز اظهار کرد: تامین معلم مدارس خط قرمز ما است و باید تمهیدات لازم از سوی مدیران نواحی آموزش و پرورش اهواز اندیشیده شود؛ در اسرع وقت با اداره‌کل مکاتبه و این موضوع مهم را پیگیری و رفع کنند.

وی با تاکید بر اینکه با شروع مدارس هیچ عذری در خصوص کمبود معلم پذیرفتنی نیست، افزود: این موضوع حق‌الناس است و ما برای رفع این مشکل مسئول هستیم.

رئیس شورای آموزش و پرورش اهواز با اشاره به اینکه استان خوزستان یکی از بحرانی‌ترین استان‌ها در موضوع کمبود معلم است، افزود: یکی از دلایل کمبود معلم و همچنین سطح پایین آموزشی در استان خوزستان، معلم فرست بودن و مهاجرت به دیگر استان‌ها است.

موالی‌زاده اضافه کرد: مشکلات وجود دارد اما برای پیشرفت اهواز و استان خوزستان باید به منطقه خود تعهد داشته باشیم.

وی ادامه داد: جلسات پروژه مهر ویژه بازگشایی مدارس هر هفته در اهواز برگزار و رفع مشکلات از جمله سیستم سرمایشی و گرمایشی، نوسازی و زیباسازی، بهداشت و دیگر موارد اولویت‌بندی شود.

فرماندار اهواز افزود: در جلسات پروژه مهر از مدیران برنامه اجرایی می‌خواهم به موضوع بهداشت توجه ویژه‌ای داشته باشند؛ بهداشت یکی از مهمترین مواردی است که باید به صورت ویژه در جلسات پروژه مهر بررسی و برنامه عملیاتی آن برای اجرا ابلاغ شود.

موالی‌زاده ادامه‌ داد: هشت مدیر شهرداری مناطق در جلسه آینده پروژه مهر دعوت و برای رفع مشکل تقسیم کار شود.

وی گفت: شهرداری‌های دیگر استان‌های کشور، بسیاری از کارهای مدارس را انجام می‌دهند و شهرداری اهواز نیز باید بر اساس وظیفه‌ای که دارد در رفع مشکلات مدارس پیشقدم باشد. به کارهای حداقلی قانع نیستیم.

فرماندار مرکز استان خوزستان با تاکید بر اینکه برای اجرای کامل پروژه مهر، ساز و کار نظارتی نیاز است، افزود: مدرسه به مدرسه باید توسط اکیپ نظارتی شامل ادارات و دستگاه‌های اجرایی ذیربط از جمله بهداشت، آموزش و پرورش، نوسازی مدارس و فرمانداری بازدید و مشکلات احصا و تا یک هفته مانده به شروع مدارس تمام مشکلات رفع شوند.

موالی‌زاده به مشکلات مدارس روستایی اهواز اشاره کرد و گفت: بخشداران شهرستان، جلسات مستمر برای پیگیری و رفع مشکلات روستایی برگزار و برای رفع مشکلات از ظرفیت شرکت‌های حوزه استحفاظی خود استفاده کنند.

فرماندار اهواز به وظایف و مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها اشاره کرد و ادامه داد: شرکت‌های مستقر در اهواز موظف هستند مشکلات مدارس را رفع کنند و به جای توزیع بسته‌های لوازم تحریر، مشکلات مهم مدارس از جمله سیستم سرمایشی و گرمایشی، آب سردکن، سرویس مدارس و ساخت و سازها را انجام دهند.

وی در خصوص تعرفه مدارس گفت: تعیین تعرفه مدارس نیاز به جلسه کارشناسی دارد و باید بر اساس قوانین انجام شود. تعیین تعرفه بدون استناد به ماده قانونی امکان‌پذیر نیست.

فرماندار اهواز ادامه داد: صدور احکام معلمان باید قبل از اول مهر انجام شود. مدیران‌ نواحی این موضوع مهم را ویژه انجام دهند.

موالی‌زاده با اشاره به بلاتکلیف بودن والدین دانش‌آموزان در خصوص سرویس مدارس گفت: جلسه ویژه ساماندهی و تعیین تکلیف سرویس مدارس با حضور نماینده ادارات و دستگاه‌های اجرایی آموزش و پرورش، تاکسیرانی، شهرداری، نیروی انتظامی و پلیس راهور تشکیل و نتیجه آن به فرمانداری گزارش شود.

منبع؛ ایسنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=19707

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت