علیاصغر اسداللهی اظهار کرد: در اهواز از سال ۱۴۰۰ بر کاشت درختان مقاوم، بومی، متحمل، مثمر، گلدار و سایهدار و همچنین بر پروژهمحور و طرحمحور بودن کاشت درختان در مناطق مختلف شهر تاکید شد و به این منظور، درختکاری با شیوههایی مانند ایجاد بوستان میوه محلی، ایجاد معابر دارای سایهسار و منظرگاه گل آغاز شد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰، حدود ۲۲ هزار درخت، در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۰ هزار درخت و در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۰ هزار درخت در شهر اهواز کشت شده است.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اهواز با بیان اینکه پیشبینی میشود امسال ۹۰ هزار درخت در اهواز کشت شود، عنوان کرد: کاشت انواع درختان از جمله نخل، کنار، نارنج، لیمو، برهان، انجیر و توت از مهرماه آغاز شده است و تا فروردینماه ادامه دارد.
اسداللهی با بیان اینکه مردم اهواز محافظان خوبی برای درختان بودهاند، گفت: برای به ثمر نشستن کارها نیازمند همراهی بیشتر مردم هستیم؛ درختانی که در سال اول کشت شدند از جمله درختان نارنج در پارک صباغان، امسال میوه دادهاند و درختان انجیر بلوار ساحلی هم میوه دادهاند.
وی با اشاره به ایجاد چند نخلستان در اهواز و به بار نشستن این نخلستانها تا دو سال آینده، ادامه داد: در سالهای اول سخت بود در اهواز به این باور برسند که میتوان درختان متنوعی از جمله درختان میوه را در این شهر کشت کرد.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اهواز گفت: برای آموزش همراهی بیشتر مردم، کلاسهای آموزشی در باغ طبیعت در پارک شهروند با حضور استادان متخصص برگزار شده است و این آموزشها ادامه دارد. کسانی که در این کلاسها شرکت میکنند علاوه بر نگهداری از فضای سبز منازل خود، نگهداشت فضای سبز شهری را هم یاد میگیرند.
منبع؛ ایسنا