سردار سید محمود میرفیضی در نشست هماندیشی با سران و بزرگان طوایف و افراد تاثیرگذار اجتماعی با موضوع تیراندازیهای غیرمجاز که امروز (۸ آبانماه) برگزار شد، اظهار کرد: تولید امنیت موضوعی است که همه سازمانها و نهادهای دولتی و غیر دولتی هر کدام در آن سهمی دارند اما نقش مردم از همه بیشتر است.
وی با اشاره به نفوذ کلام در بین مردم و اثر آن در کاهش جرایم به ویژه از زبان بزرگان گفت: پلیس همانند دماسنج در جامعه عمل میکند چون پلیس در درون مردم و در کنار آنان است به سرعت متوجه تغییرات میشود و سریع میفهمد که ذائقه مردم چیست و به چه چیزی نیاز دارند. در سالهای گذشته پلیس در دفتر نظارت همگانی و با شماره تلفن ۱۹۷ بسیاری از مشکلات را به مسئولان انتقال داده است.
سهم بزرگان در مبارزه با تیراندازی غیرمجاز
فرمانده انتظامی استان خوزستان با اشاره به سهم هر بزرگ طایفه در مبارزه با تیراندازی غیرمجاز گفت: در این خصوص، تحصیلات آکادمیک و تجربه بزرگان طوایف باید در کنار هم قرار بگیرند تا بتوان راهکارهایی اساسی، کاربردی و قابل اجرا برای رفع این مشکل پیدا کرد.
وی در خصوص تکلیف شهروندی بیان کرد: مردم در قبال قانون یک وظایفی به عهده دارند، پلیس نیز وظایفی به عهده دارد. بنابراین شهروندان باید به وظایف شهروندی خود به خوبی عمل کنند تا پلیس با فراغ بال بتواند به وظایف اصلی خود برسد.
لزوم ریشهکنی بیکاری در خوزستان
سردار میرفیضی گفت: در استان خوزستان باید برای ریشهکن کردن بیکاری هزینه کرد، مردم خوزستان مردم نجیبی هستند و برای تامین مطالبات مردم که منجر به برخی جرائم میشود باید برنامهریزی کرد. برخی به خاطر نبود کار ممکن است به جرائم روی بیاورند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۱۰ هزار اتباع غیر مجاز از استان خوزستان طرد شدهاند، گفت: پلیس بخشی به نام مشاوره و مددکاری اجتماعی در کلانتریها دارد که تاکنون ۲۶ هزار پرونده به مشاوران ارجاع شده که ۷۰ درصد آنها منجر به صلح شده است.
در درگیریهای قومی از مرتکبان قتل طرفداری نشود
فرمانده انتظامی استان خوزستان در خصوص نزاع و درگیری قومی گفت: نزاعها و درگیریها باید در همان لحظات اولیه خاتمه پیدا کنند در غیر این صورت منجر به درگیری مسلحانه و حتی قتل میشود و جمع کردن آن با مشکل مواجه میشود. بنابراین باید هزینه جرم را هم بالا برد یعنی در نزاعها از کسانی که مرتکب قتل میشوند، به هیچ عنوان طرفداری نکرد.
سردار میرفیضی در خصوص سرقتهای مسلحانه و مجرمان جرایم خشن گفت: در سرقتهای مسلحانه نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد کاهش وقوع داریم. در حال حاضر دو سوم مرتکبان جرائم خشن در زندان به سر میبرند و برخی از این مجرمان در استان خوزستان دارای پابند الکترونیکی هستند.
منبع؛ ایسنا