تاریخ : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 9 May , 2025
1

پلاک ورود موقت خودروهای منطقه آزاد اروند رونمایی شد

  • کد خبر : 29288
  • ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۳:۲۳
پلاک ورود موقت خودروهای منطقه آزاد اروند رونمایی شد
پلاک خودروهای ورود موقت منطقه آزاد اروند با هدف افزایش رضایتمندی عمومی و تسهیل بهره‌مندی از خودروهای با کیفیت خارجی، با حضور رئیس پلیس راهور فراجا و جمعی از مسئولان محلی در خرمشهر رونمایی شد.

سردار تیمور حسینی روز چهارشنبه در آیین رونمایی از پلاک خودروهای ورود موقت در اداره بنادر و دریانوردی خرمشهر اظهار کرد: در این طرح، مجوز واردات خودروهای خارجی، مدت زمان استفاده و سال ساخت خودروها لحاظ شده است تا شهروندان در مناطق آزاد، به‌ویژه منطقه آزاد اروند، بتوانند با سهولت بیشتری از برندها و خودروهای متنوع با حجم موتورهای مختلف بهره‌مند شوند.

وی افزود: این اقدام باعث خواهد شد مردم بتوانند از خودروهایی مناسب، با کیفیت و قیمت مناسب، و با کمترین عوارض استفاده کنند.

رییس پلیس راهور فراجا با تأکید بر اینکه فعلاً امکان تردد این خودروها در سرزمین اصلی در قالب مرخصی وجود ندارد، گفت: هر خودرویی که از محدوده منطقه آزاد خارج می‌شود باید امکان کنترل و نظارت داشته باشد.

سردار حسینی کیفیت خودرو را از موضوعات مهم در این طرح عنوان کرد و افزود: فراهم شدن امکان استفاده از خودروهای استاندارد و با کیفیت، می‌تواند به مهاجرت معکوس و بازگشت سرمایه انسانی به مناطق کمتر برخوردار کمک کند.

مصطفی مطورزاده، نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به رنج‌ها و مقاومت مردم این شهر، اجرای این طرح را گامی در مسیر عدالت و جبران بخشی از محرومیت‌ها دانست و گفت: مردم خرمشهر شایسته بهترین‌ها هستند.

وی با بیان اینکه اجرای طرح ورود خودروهای دارای پلاک موقت، اقدامی مؤثر و مهم است، افزود: این طرح می‌تواند به ارتقاء کیفیت زندگی و افزایش رضایتمندی عمومی در منطقه کمک کند.

شهرستان‌های آبادان و خرمشهر در محدوده منطقه آزاد اروند قرار دارند.

منبع؛ ایرنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=29288

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت