تاریخ : چهارشنبه, ۱ اسفند , ۱۴۰۳ Wednesday, 19 February , 2025
1

وقوع سالانه هشت هزار سکته مغزی در خوزستان/توسعه درمان بیماران سکته حاد مغزی از راه دور 

  • کد خبر : 26398
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۲
وقوع سالانه هشت هزار سکته مغزی در خوزستان/توسعه درمان بیماران سکته حاد مغزی از راه دور 
دبیر اجرایی نخستین مدرسه زمستانی سکته مغزی بیان کرد: سالانه هشت هزار سکته مغزی (استروک) در خوزستان رخ می دهد که ۲ هزار مورد در بیمارستان گلستان اهواز پذیرش می‌شوند.

شهرام رفیع روز شنبه در نشست خبری برگزاری نخستین مدرسه زمستانی سکته مغزی در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: از آنجایی که تعداد مرگ و میر این بیماران بالاست باید برنامه‌های آموزشی افزایش یافته و لحظه به لحظه با انسجام تیم‌های درمانی، به موقع و به صورت بهینه به بیمار رسیدگی شود.

تشکیل نخستین مدرسه زمستانی سکته مغزی
وی به تشکیل نخستین مدرسه زمستانی سکته مغزی در روزهای آینده اشاره کرد و گفت: چهارشنبه هفته جاری یکم اسفند ماه، این مدرسه در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز بر پا می‌شود و اساتید به نام کشور، رییس انجمن مغز و اعصاب کشور و متخصصان این حوزه حضور دارند.
رفیع ادامه داد: در این همایش علاوه بر بازآموزی و افزایش سواد سکته مغزی ، موضوع مدیریتی نیز در آن لحاظ شده که فرصتی برای توسعه درمان بیماران سکته مغزی در استان است.
دبیر اجرایی نخستین مدرسه زمستانی سکته مغزی اظهار کرد: توسعه درمان سکته مغزی به این صورت است که در صورت نبود یا دسترسی نداشتن به پزشک متخصص مغز و اعصاب در یکی از شهرستان‌ها، برای مشورت تخصصی و درمان بدون اعزام به مرکز استان، درمان بیمار سکته حاد مغزی از راه دور انجام می شود.

وی اضافه کرد: این اتفاق در استان خوزستان آغاز شده اما برای نهادینه شدن باید دانشگاه برای گسترش آن مصمم باشد تا حتی یک بیمار سکته مغزی را از دست ندهیم.

رفیع گفت: در این همایش قرار است روش درمان حاد سکته مغزی از راه دور را به صورت عملی اجرا شده و راهکارها و پیشنهادات توسط اساتید و متخصصان مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

دبیر اجرایی نخستین مدرسه زمستانی سکته مغزی بیان کرد: حدود ۲۵۰ نفر از پزشکان و کادر مرتبط در این همایش حضور می‌یابند.

کمبود تخت های ویژه بیماران سکته مغزی

وی در ادامه به کمبود تخت‌های ویژه مراقبت از بیماران سکته مغزی اشاره کرد و افزود: روزانه به طور متوسط ۶۰ مورد و یا بیشتر بیمار سکته مغزی با نیاز به بستری به بیمارستان گلستان اهواز مراجعه می‌کنند اما تنها ۱۰ تخت فعال وجود دارد که از خیرین درخواست می‌کنیم برای تامین تخت ها کمک‌رسانی کنند.

رفیع به مردم توصیه کرد: بیمار سکته حاد مغزی اگر در ساعت اول به پزشک مراجعه کند ساعت طلایی نجات جان بیمار است.

منبع؛ ایرنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=26398

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت