وزیر اقتصاد با اشاره به ایجاد رضایتمندی در کشت و صنعت هفتتپه پس از واگذاری به توسعه نیشکر، از تعیین تکلیف نهایی این واگذاری پس از مرحله قیمتگذاری و کارشناسی خبر داد.
به گزارش روابطعمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، سیّداحسان خاندوزی چهارشنبه (۲۹ شهریورماه) در گفتوگویی با خبرگزاری ایسنا، در پاسخ به سوالی، درباره آخرین وضعیت واگذاری شرکت نیشکر هفتتپه گفت، مرحله قیمتگذاری و کارشناسی این شرکت جهت واگذاری در حال انجام است که امیدواریم تعیین تکلیف نهایی صورت گیرد.
به گفته وزیر اقتصاد، از شهریور ۱۴۰۰ که دولت سیزدهم کار خود را شروع کرد، موضوع انتقال شرکت هفتتپه از طریق پیمانمدیریتی که منعقد شده بود، پیگیری شد.
او خاطرنشان کرد، پس از گذشت قریب به ۲ سال اتفاقات مثبتی در زمینههای مدیریتی شرکت هفتتپه رخ داده که هم در حوزه کارگری و هم تولید و سرمایهگذاری رضایتمندی ایجاد شده است.
خاندوزی با اشاره به مصوبه شورای عالی هماهنگی سران قوا برای انتقال شرکت هفتتپه، افزود، طبق مصوبههای شورای عالی هماهنگی سران سه قوه، بعد از نهایی شدن مرحله قیمتگذاری کارشناسی توسط هیئت دولت مراحل واگذاری نیشکر هفتتپه انجام میشود.
وزیر اقتصاد تاکید کرد، هیئت دولت براساس آخرین صورتهای مالی شرکت ارزیابی خود را انجام میدهد که امیدواریم تعیین تکلیف نهایی صورت گیرد؛ زمان واگذاری هم بستگی به این دارد که کارشناسی چه زمانی به سرانجام برسد.
بر اساس این گزارش، «آبادانی، امید، زندگی» ارمغان همدلی و اتّحادی است که هماکنون در شهریورماه ۱۴۰۲، دو سال پس از واگذاری این واحد نیشکری به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به چشم میخورد؛ در طول این روزها، تحوّلات مهمی در این واحد نیشکری رخ داده و هم در ساختار سازمانی و هم در فرآیندهای تولید شکر و بهبود کیفیت محصولات غیرنیشکری، اتفاقات مثبتی ایجاد شده که لبخند امید را بر چهره کارگران نشانده است.
رضایت ایجاده شده بهگونهای است که کارگران هفتتپه، در اردیبهشت ماه امسال، همزمان با دور دوم سفرهای ریاستجمهوری به خوزستان، در قدردانی از حمایتهای دولت سیزدهم، با «یزله» و استقبالی کمنظیر از سیّدابراهیم رییسی، نشان دادند که قدردان دولتی هستند که به وعدههایش عمل میکند؛ دولتی که با تصمیم کارشناسی، هفتتپه را به اهلش واگذار کرد و با پشتیبانی تمامعیار، آبادانی، امید و زندگی را به قدیمیترین واحد نیشکری ایران بازگرداند.
تحقق رشد تولید در هفتتپه
اخیرا نیز دکتر ناصری مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در گفتوگویی با اشاره به اینکه امسال رشد تولید محقق میشود، از پیشبینی برداشت بیش از ۸۰۰ هزار تُن نیشکر در سال زراعی جاری خبر داده و گفته است: تلاشمان بر این است که از این میزان، به رکورد تولید ۸۰ هزار تن شکر دست یابیم که افزایشی بیش از ۲۰۰ درصدی نسبت به سال گذشته خواهد داشت.
تا پیش از پیوستن هفتتپه به هفت طرح، این واحد نیشکری با ۵۰ درصد ظرفیت تولیدی فعالیت میکرد اما حالا هم حوزه کشاورزی و هم صنعت، به سمت تولید حداکثری در حرکت است و طبق پیشبینیها تولید شکر به «ظرفیت اسمی» خواهد رسید.