علیرضا دورباشی زاده روز یکشنبه با اشاره به برگزاری نشست مشترک با نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس و رئیس سازمان خصوصیسازی بیان کرد: این نشست که صبح امروز در سازمان خصوصی سازی کشور برگزار شد دارای سه مصوبه مهم است که عملیاتی کردن آنها تحقق مطالبه چندین ساله کارگران این شرکت است.
وی ادامه داد: مقرر شد طبق مصوبه شورای واگذاری، شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه قبل از خاتمه حسابرسی ویژه به دلیل اهمیت و فوریت موضوع، به صورت نهایی واگذار شود.
مدیرعامل شرکت هفت تپه گفت: همچنین بر اساس مصوبه این نشست، مقرر شد ارزش واقعی و نهایی شرکت حداکثر تا روز چهارشنبه هفته جاری از طرف مراجع ذیربط به سازمان مذکور ارائه و طی همان روز نشستی بررسی گزارش قیمتگذاری شرکت برگزار شود.
وی افزود: همچنین مقرر شد همه آثار و تبعات و خسارات مالی حاصل از دوره تصدی بخش خصوصی در گزارشات سازمان حسابرسی و ارزش نهایی شرکت لحاظ شود.
دورباشی زاده با اشاره به قول مساعد رییس سازمان خصوصیسازی برای اجرای دقیق و فنی مصوبه سران قوا، بیان کرد: مصوبههای این نشست نویدبخش تحقق خواسته و مطالبه عموم کارگران شریف نیشکر هفت تپه است.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین تولید کننده شکر از نیشکر در ایران هجدهم آذر ۱۳۴۰ افتتاح شد؛ این شرکت با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.
شرکت هفت تپه که پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم به دلیل اعتصابهای کارگری به سرخط اخبار تبدیل شده بود و صدها کارگر این شرکت آینده شغلی برای خود متصور نبودند، با تشکیل دولت سیزدهم و گره گشایی از مشکلهای این شرکت، کام کارگران دوباره شیرین شد البته وعده شهید رییسی در خصوص واگذاری قطعی این شرکت به شرکت توسعه صنایع نیشکر با شهادت وی به سرانجام نهایی نرسید.
تغییرات مدیریتی اخیر نگرانی هایی میان کارگران هفت تپه برای محقق نشدن واگذاری قطعی هفت تپه ایجاد کرده بود.
منبع؛ ایرنا