در اطلاعیه مدیریت بحران خوزستان خطاب به فرمانداران و مدیران شهرستانها آمده است: «با توجه به هشدارهای هواشناسی ابلاغ شده و پیشبینی تقویت سامانه بارشی از ۵ تا ۷ آذرماه، لطفا دستور فرمایید نسبت به انجام اقدامات پیشگیرانه و احتیاطی از جمله تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان با حضور دستگاههای معین ابلاغشده(در مکاتبه ۱۳ آبانماه معاون هماهنگی امور عمرانی) و انجام تقسیم کار، دستور تشکیل جلسات مدیریت بحران شهرداریها، پیگیری استقرار پمپهای خودمکش پیش از شروع بارندگی، اطمینان یافتن از در مدار بودن کامل ایستگاههای پمپاژ و تست سلامت دیزل ژنراتورها انجام شود.
همچنین آماده به کار بودن دیزل ژنراتورهای سیار (مطابق ابلاغیههای قبلی) توسط آبفا و شهرداریها، رفع انسدادهای احتمالی خروجی آبهای سطحی و فاضلاب، حضور مدیران در حوزه استحفاظی، حضور کامل پلیس راهور و پلیس راه، آماده به کار بودن خودروهای عملیاتی، مسدود کردن ضابطهمند نقاط حادثهخیز، ایمنسازی و یا افزایش علائم هشداردهنده در نقاط حادثهخیز، حضور میدانی عوامل امدادی – عملیاتی – خدماتی، پایداری شبکههای برق و آب شرب و … مطابق وظایف هر یک از دستگاههای اجرایی مسئول انجام شود.
بنابر اعلام ادارهکل هواشناسی میزان بارش احتمالی شهرهای استان خوزستان بر حسب آخرین خروجی مدلها، در اهواز ۱۵ تا ۳۰ میلیمتر با احتمال بارش حدی بین ۳۵ تا ۵۰ میلیمتر، پیشبینی شده است.
برای ایذه پیشبینی ۳۵ تا ۶۰ میلیمتر، گتوند ۱۵ تا ۴۰ میلیمتر، اندیکا ۴۰ تا ۸۰ میلیمتر، باغملک ۳۰ تا ۶۰ میلیمتر و دزپارت ۵۰ تا ۱۵۰ میلیمتر بارندگی اعلام شده است.
همچنین میزان بارندگی در دزفول ۲۵ تا ۵۰ میلیمتر، شوشتر ۲۰ تا ۳۵ میلیمتر، شوش ۲۰ تا ۳۰ میلیمتر، ماهشهر ۱۵ تا ۴۰ میلیمتر و سوسنگرد ۱۵ تا ۳۰ با احتمال بارش حدی ۴۰ تا ۵۰ میلیمتر پیشبینی میشود.
برای رامهرمز ۱۵ تا ۲۵ میلیمتر، بهبهان ۲۰ تا ۴۰ میلیمتر، امیدیه ۱۵ تا ۴۰ میلیمتر، لالی ۲۵ تا ۶۰ میلیمتر، مسجدسلیمان ۱۵ تا ۳۲ میلیمتر، آبادان ۵ تا ۱۵ میلیمتر، شادگان ۱۵ تا ۳۰ میلیمتر و بستان ۱۵ تا ۳۰ میلیمتر بارش پیشبینی شده است.»
منبع؛ ایسنا