مهران معلم با اشاره به عملکرد گروه سلامت محیط و کار در اجرای طرح سلامت نوروزی و ایام ماه مبارک رمضان از ۱۵ اسفندماه تا ۴ فروردینماه اظهار کرد: در این مدت، ۲۵ هزار و ۱۸۵ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی توسط ۲ هزار و ۵۵۶ اکیپ شامل ۳ هزار و ۲۲۸ نفر انجام شده است.
وی افزود: در این خصوص، ۵۹۱ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی انجام و ۱۵ هزار و ۹۷۷ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته معدوم شده است.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان گفت: همچنین در این مدت ۷۶۳ کارگاه قنادی و شیرینیپذیری، ۱۵۲ مرکز تولید، تهیه و فروش زولبیا و بامیه و یک هزار و ۵۴ مسجد و اماکن متبرکه توسط بازرسان سلامت محیط بازدید شدند.
معلم عنوان کرد: همچنین یک هزار و ۷۴۹ نمونهبرداری میکروبی آب و ۱۵ هزار و ۵۷۱ مورد کلرسنجی انجام شده است.
منبع: ایسنا