امیر سرتیپ علی ملک معاون پدافند غیرعامل کشور در راس هیاتی یازدهم آبانماه ۱۴۰۳ ضمن بازدید از شرکت فولاد خوزستان از نزدیک شاهد اقدامات این شرکت در خط تولید و اجرای برنامههای هفته پدافند غیرعامل بود.
در این بازدید یکروزه که به میزبانی عباسعلی تقوی معاون منابع انسانی و امور اجتماعی و جمعی از مدیران فولاد خوزستان صورت گرفت، تقوی از تقویت زیرساختهای فولاد خوزستان در برابر هجمههای دشمن گفت و اظهار داشت: در سالهای اخیر دشمن با هدف ضربه زدن به نظام و اخلال در نظام تولید، اقدامات خرابکارانهای به صورت حملههای سایبری انجام داده است. اقداماتی که با آمادگی و عکسالعمل آنی متخصصان فولاد خوزستان ناکام ماندند.
معاون سازمان پدافند غیرعامل از ضرورت آمادگی شرکتهای صنعتی در برابر توطئه دشمنان گفت و افزود: دشمن با هدف ضربه زدن و ناکارآمد جلوه دادن نظام، به دنبال ایجاد وقفه و توقف خطوط تولید صنایع کشور است. هر از چند گاهی از گوشه و کنار کشور شنیده میشود که حملهی سایبری صورت گرفته است. در صورتی که کارکنان مجموعه آموزشهای لازم را دیده باشند، به راحتی از بحرانهای احتمالی عبور کرده و دشمن ناکام میماند.
وی گفت: سازمان پدافند غیرعامل هشت شیوهنامه متناسب با تهدیدهای مختلف تدوین و به بخشهای مختلف ابلاغ کرده است.
امیر ملک در تعریف پدافند غیرعامل گفت: اقدام غیر مسلحانهای که موجب کاهش آسیب پذیری نیروی انسانی، ساختمان ها، تاسیسات، تجهیزات، اسناد و شریان های کشور در مقابل عملیات خصمانه و مخرب دشمن گردد، پدافند غیرعامل خوانده میشود. به بیان سادهتر پدافند غیرعامل، مجموعه اقداماتی است که انجام می شود تا در صورت بروز جنگ، خسارات احتمالی به حداقل میزان خود برسد. پدافند غیرعامل مصونیت بخشی و حفاظت از کشور و صیانت از مردم در برابر تهدیدات و جنگهای ترکیبی دشمن است. در حملهی سایبری دو سال پیش به فولاد خوزستان، علاوه بر هوشیاری شاهد هوشمندی، ایثار و گذشت کارکنان این مجموعه بودیم.