تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
3

محموله غیر مجاز ماهی‌های تالابی در یک انبار غیر مجاز کشف شد

  • کد خبر : 13903
  • ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۵:۰۵
محموله غیر مجاز ماهی‌های تالابی در یک انبار غیر مجاز کشف شد
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شادگان گفت: یک محموله غیرمجاز ماهی تالابی در یک انبار غیر مجاز فروش ماهی به تعداد ۲۴۰ قطعه در شهرستان شادگان کشف شد.

سید محمدحسن فقیه در این باره اظهار کرد: این محموله حاوی انواع ماهی تالابی همچون، بنی، برزم، گطان و شبوت به تعداد ۲۴۰ قطعه بوده که در حین گشت ماموران در محدوده شهری کشف شد.

وی ادامه داد: متاسفانه افرادی سودجو ماهیان صید شده در تالاب را از صیادانی که به روش‌های غیرقانونی اقدام به صید می‌کنند، خریداری کرده و با انبار کردن به تعداد زیاد برای فروش به کشور همسایه حمل می‌کنند.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شادگان افزود: در این ماموریت با توجه به محرز شدن تخلف صورت گرفته و ممنوعیت صید، یک نفر متخلف دستگیر و با تشکیل پرونده تخلف به مراجع قضایی برای طی کردن مراحل قانونی معرفی شد.

وی در رابطه با این تخلف صورت گرفته توضیح داد : به دلیل فصل تخم ریزی آبزیان در آب‌های داخلی، صید ماهی در تالاب و سایر آب‌های داخلی، خرید و فروش و حمل و نقل ماهیان تالابی و رودخانه‌ای تا خرداد ماه ممنوعیت قانونی داشته و در صورت مشاهده هرگونه فعالیت چه صید غیر قانونی و چه حمل و نقل ماهیان برخوردهای لازم صورت خواهد گرفت.

براساس این گزارش با توجه به ممنوعیت فعلی صید ماهی، با پایان یافتن دوره زمانی ممنوعیت صید ماهی، صیادانی که با روش مجاز می‌خواهند در تالاب شادگان ماهی صید کنند باید با مراجعه به اداره حفاظت محیط زیست نسبت به دریافت پروانه صید اقدام کنند.

تالاب شادگان، بزرگ‌ترین تالاب ایران است که ترکیبی از سه تالاب شادگان، خور موسی و خورالامیه است. مساحت این تالاب حدود ۴۰۰ هزار هکتار است که با رودهای کارون و جراحی و همچنین جزر و مدهای خلیج فارس تغذیه می‌شود.

این تالاب از شمال به شادگان و هورالدورق، از جنوب به رودخانه بهمن‌شیر، از غرب به جاده دارخوین و آبادان و از شرق به آب‌های خور موسی می‌رسد و همچنین از جنوب درنهایت به خلیج فارس می‌ریزد.

این تالاب یکی از مناطق حفاظت شده توسط محیط‌ زیست است که به‌عنوان پناهگاه بین‌المللی حیات وحش شادگان معروف است. همچنین این تالاب در سال ۱۳۵۴ شمسی در یونسکو به ثبت رسیده است.

منبع؛ ایرنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=13903

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت