مهرداد شریفی در خصوص اینکه آب شرب خوزستان اکنون بهداشتی است یا نه، اظهار کرد: آب سالم، آبی است که رنگ، طعم و بو نداشته باشد و عاری از عوامل بیماریزا باشد. آب شرب خوزستان به دلیل استفاده از کلر، عاری از عوامل بیماریزاست و اگر موردی هم رخ دهد، سریعا مداخلات انجام و هشدارها داده میشود.
وی با بیان اینکه مواردی مانند رنگ، طعم و بوی آب بر بروز بیماریها تاثیر ندارند و تنها بر ذائقه مردم تاثیر دارد، افزود: میزان کدورت آب در برخی مناطق به ویژه مناطق روستایی خوزستان بالا است، بنابراین این مساله موجب میشود که با میزان کلر بالاتری عوامل گندزدایی و سالمسازی آب را انجام دهیم و در این شرایط باید آب در مخازنی ذخیره و پس از تهنشینی، کلرزنی و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه توزیع شود.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: هر چند وضعیت آب شرب در مناطق شهری نسبت به روستایی بهتر است اما در نقاط روستایی آب به پایداری، کلرزنی و ترمیم شکستگیهای بیشتری نیاز دارد و با توجه به اینکه در پیک بهاری بیماری التور(وبا) هستیم، متولیان آب و فاضلاب خوزستان باید به وظایف خود در این حوزه بیشتر توجه کنند.
منبع؛ ایسنا