تاریخ : چهارشنبه, ۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 23 April , 2025
0
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان مطرح کرد

لزوم انجام مطالعات جدید برای نگهداشت آب در تالاب شیمبار

  • کد خبر : 28736
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۹
لزوم انجام مطالعات جدید برای نگهداشت آب در تالاب شیمبار
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان بر لزوم انجام مطالعات جدید برای افزایش ارتفاع سازه‌های تاخیری نگهداشت آب در تالاب شیمبار برای افزایش سطح آبگیری تاکید کرد.

محمدجواد اشرفی با اشاره به بازدید از تالاب شیمبار و اجرای پروژه نگهداشت آب در تالاب اظهار کرد: تالاب شیمبار (شیرین بهار) با مساحت یک هزار و ۲۶۲ هکتار در منطقه حفاظت‌شده شیمبار در شمال شرق استان خوزستان و در نزدیکی بخش چلو در شهرستان اندیکا قرار دارد و منبع تامین‌کننده آب آن چشمه و بارندگی است. با توجه به محل قرارگیری تالاب شیمبار، نگهداشت آب در فصل گرما و در روزهای پیش رو موجب کاهش‌ آتش‌سوزی و جلوگیری از تصرفات به حریم تالاب خواهد شد.

وی افزود: خوشبختانه سازه‌های نگهداشت عملکرد مناسبی داشته‌اند و شاهد این بوده‌ایم که شرایط  آب در تالاب مناسب بوده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: باید کار مطالعاتی جدید برای افزایش ارتفاع سازه‌های تاخیری نگهداشت آب در شیمبار انجام شود تا بتوانیم سطح بیشتر از تالاب را  آبگیری کنیم.

وی بیان کرد: از سوی دیگر با توجه به حضور گسترده دوستداران طبیعت در این روزها در مناطق باید به برنامه‌های آموزشی و همچنین پایش مستمر منطقه مورد توجه قرار بگیرد.

اشرفی بر لزوم مدیریت پسماند در این منطقه حفاظت‌شده تاکید کرد و گفت: باید به کمک دهیاران و مشارکت مردم و جوامع محلی برنامه‌های پاکسازی در مناطق شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با تاکید بر آمادگی نیروهای مستقر در منطقه و تامین تجهیزات  مناسب برای پیشگیری و مهار آتش‌سوزی‌های احتمالی در فصل گرم پیش رو گفت: از هم‌اکنون باید برای این حوادث در تابستان آماده باشیم تا آسیب کمتری به منطقه وارد شود. 

منبع؛ ایسنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=28736

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت