تاریخ : شنبه, ۲۵ اسفند , ۱۴۰۳ Saturday, 15 March , 2025
0

نماینده اهواز در مجلس تاکید کرد:ضرورت رفع مشکلات گروه ملی فولاد در خوزستان

  • کد خبر : 26768
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
نماینده اهواز در مجلس تاکید کرد:ضرورت رفع مشکلات گروه ملی فولاد در خوزستان
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی، در دیدار با مدیرعامل بانک ملی ایران، خواستار اقدام جدی این بانک برای حل مشکلات گروه ملی فولاد ایران شد.

سید محسن موسوی زاده با در خصوص دیدار خود با نجارزاده، مدیرعامل بانک ملی ایران بر ضرورت اقدام این بانک برای رفع مشکلات گروه ملی فولاد تاکید و اظهار کرد: این شرکت به یک معضل اقتصادی در استان تبدیل شده و شرایط آن به ضرر کارگران و آینده توسعه صنعتی خوزستان است.

وی با تاکید بر لزوم افزایش تسهیلات بانکی و حمایت از تولیدکنندگان و صنعتگران، به چالش‌های پیش روی این شرکت افزود: برای حل مشکلات این کارخانه، استان آمادگی دارد که مسئولیت واگذاری این شرکت را بر عهده بگیرد. انتظار داریم بانک ملی در این زمینه همکاری و حمایت لازم را داشته باشد.

موسوی زاده با انتقاد از شرایط نامناسب شرکت‌هایی مانند گروه ملی بیان کرد: این وضعیت نه‌ تنها به ضرر کارگران صنعت خوزستان است، بلکه آینده توسعه استان را نیز با چالش مواجه کرده است. بانک ملی باید نقش خود را در حل این مشکلات ایفا کند تا روند تولید و اشتغال در استان بهبود یابد.

وی همچنین بر لزوم افزایش تسهیلات بانکی در خوزستان تاکید کرد و افزود: بانک ملی باید در حمایت از صنعت و تولید استان فعال‌تر عمل کند. تولیدکنندگان و صنعتگران برای تامین سرمایه و توسعه فعالیت‌های خود به حمایت مالی نیاز دارند. گسترش پرداخت وام‌های صنعتی و تولیدی و حمایت از صنعتگران راهگشای مشکلات است.

نماینده اهواز در مجلس با تاکید بر ضرورت تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری، گفت: وام‌های ازدواج و فرزندآوری متقاضیان متعددی دارد و ضروری است برای پرداخت آن تسریع انجام شود.

موسوی زاده عنوان کرد: در این دیدار، مدیرعامل بانک ملی ایران اعلام کرد که این بانک آماده همکاری برای رفع مشکلات گروه ملی است و در شرایط مناسب، این شرکت را به یکی از مجموعه‌های صنعتی استان واگذار خواهد کرد.

منبع؛ ایسنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=26768

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت