امید احمدی در خصوص تسهیل روند صدور مجوز کسب و کار در استان بیان کرد: در سال گذشته از ۳۳۸ هزار و ۵۴۷ درخواست مجوز، ۲۷۸ هزار و ۵۱۸ مجوز کسب و کار صادر و ۴۶ هزار و ۵۳۳ درخواست به دلایل مختلف رد شده است.
وی افزود: حدود چهار هزار و ۶۴۲ مجوز با تاخیر مورد بررسی قرار گرفت که با تقسیم این تعداد بر کل درخواستها شاخص تاخیر به دست میآید و این شاخص در رسیدگی به درخواستهای کسب و کار برابر ۱.۳ درصد بوده که وضعیت مطلوبی را نشان میدهد.
احمدی تصریح کرد: شاخص تاخیر بین صفر تا صد درصد قرار دارد که هر چه به صد درصد نزدیکتر باشد، وضعیت نامطلوب است، خوزستان با همراهی دستگاههای متولی در سطح کشور، وضعیت مطلوبی در رسیدگی به درخواست صدور مجوزهای کسب و کار کسب کرده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان اظهار کرد: درگاه ملی مجوزها برای تسهیل در صدور مجوز کسب و کار و رونق اشتغالزایی در استان راهاندازی شده است و تمامی دستگاهها ملزم رسیدگی به موقع درخواستها از طریق این درگاه هستند.
وی گفت: درگاه ملی مجوزها برای شفافسازی و تسهیل مسیر دریافت مجوز کسب و کار ایجاد شده و هر متقاضی میتواند با ورود به این سایت با شرایط و مدارک لازم اقدام به درخواست مجوز کند.
منبع؛ ایرنا