تاریخ : یکشنبه, ۲۶ اسفند , ۱۴۰۳ Sunday, 16 March , 2025
0

صدای اعتراض پیمانکاران نوسازی مدارس خوزستان بلند شده است/ بحران عدم پرداخت و پرداخت سلیقه‌ای در نوسازی مدارس خوزستان/ انتظار پیمانکاران برای ورود سازمان بازرسی و دیوان محاسبات

  • کد خبر : 27601
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۴
صدای اعتراض پیمانکاران نوسازی مدارس خوزستان بلند شده است/ بحران عدم پرداخت و پرداخت سلیقه‌ای در نوسازی مدارس خوزستان/ انتظار پیمانکاران برای ورود سازمان بازرسی و دیوان محاسبات
استان خوزستان با توجه به محرومیت‌هایش و تعداد بالای مدارس موقت کانکسی و سنگی در کنار مدارسی که عمرشان به پایان رسیده و هر لحظه می‌توانند آبستن حوادثی تلخ باشد که متاسفانه نمونه های آن را در سطح کشور و استان شاهد بوده ایم و میبایست نوسازی شوند، همواره مورد توجه خیرین برای احداث مدرسه بوده و است.

استان خوزستان با توجه به محرومیت‌هایش و تعداد بالای مدارس موقت کانکسی و سنگی در کنار مدارسی که عمرشان به پایان رسیده و هر لحظه می‌توانند آبستن حوادثی تلخ باشد که متاسفانه نمونه های آن را در سطح کشور و استان شاهد بوده ایم و میبایست نوسازی شوند، همواره مورد توجه خیرین برای احداث مدرسه بوده و است.

علاوه بر این با توجه به وسعت و جمعیت دانش آموزی خوزستان ،سازمان نوسازی کشور نیز نگاهی ویژه به این استان دارد به گونه‌ای که این اداره کل علاوه بر اعتبارات استانی همواره رتبه‌های اول و دوم تخصیص اعتبارات ملی و کمک‌های خیرین کشوری را دارد

اما نگاه گزینشی و جزیره‌ای مدیر کل نوسازی مدارس استان خوزستان در پرداخت مطالبات پیمانکاران موجبات نارضایتی و دلسردی پیمانکاران را در سطحی وسیع فراهم نموده ، و باعث جدا شدن پیمانکاران با تجربه زیادی از این اداره کل شده است ،این پیمانکاران در گفت‌وگو با خبرنگار ما می‌گویند که در واکنش به این عدم توازن حتی توان اعتراض را هم ندارند چرا که در صورت اعتراض در لیست سیاه مدیر کل نوسازی مدارس قرار گرفته و مطالبات آنها به بهانه عدم تخصیص بودجه و سایر مسائل واهی پرداخت نخواهد شد.

خواسته این پیمانکاران این است که در جهت احقاق حقوق و جبران مافات مالی سازمان بازرسی و دیوان محاسبات به این موضوع ورود کنند .

چرا که پیمانکارانی هستند که با وجود اجرای پروژه ها به نحو مطلوب در طول سال مالی گذشته هیچ گونه دریافتی نداشته یا دریافتی بسیار کمی داشته اند و در مقابل تعداد محدودی پیمانکار بخصوص وجود دارند که از هر تخصیص اعتباری به اندازه کافی بهره مند هستند و این امر با بررسی اسناد مالی و پرداختها قابل تشخیص است . لیکن به جاست با ورود دیوان محاسبات و نهادهای نظارتی از بی عدالتی در پرداخت های مالی در اداره کل نوسازی مدارس استان خوزستان جلوگیری به عمل آید.

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=27601

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت