تاریخ : شنبه, ۲۵ اسفند , ۱۴۰۳ Saturday, 15 March , 2025
2

شهردار اهواز: دلیل اصلی ریزش ساختمان زیتون امروز اعلام می‌شود

  • کد خبر : 24302
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۶
شهردار اهواز: دلیل اصلی ریزش ساختمان زیتون امروز اعلام می‌شود
شهردار اهواز با اشاره به تشکیل جلسات فنی و ویژه در خصوص ریزش ساختمان مسکونی در زیتون گفت: نتایج کارشناسی در این خصوص امروز به صورت متقن، احصا و استخراج می‌شود تا دلیل ریزش این ساختمان را به صورت دقیق، متوجه شویم.

رضا امینی امروز چهارشنبه ۲۸ آذرماه در حاشیه بازدید از ساختمان فروریخته زیتون کارمندی اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این ساختمان از دو بخش تشکیل شده است که یک بخش آن سال ۱۳۸۵، برای دریافت پروانه ساختمانی اقدام کرده‌بود و با هماهنگی شهرداری منطقه، اصلاح پروانه انجام و یک طبقه به ساختمان اضافه شد و پایان کار را  در سال ۱۳۸۹ دریافت کرده‌است.

وی افزود: در پی تکانه‌های اخیر زلزله، صداهای ویژه‌ای در ساختمان می‌پیچید که ساکنان را هوشیار کرد. علائم تخریب ستون‌ها و اتفافاتی که برای سازه ساختمان رخ داد، موجب نگرانی اهالی شد البته اطلاع‌رسانی، دیرهنگام انجام شد، اما با سرعت عوامل امدادی و خدماتی شهرداری و دیگر ارگان‌ها، اقدامات لازم انجام شد.

شهردار اهواز با اشاره به تشکیل جلسات فنی و ویژه در این خصوص گفت: نتایج کارشناسی در این خصوص امروز به صورت متقن، احصا و استخراج می‌شود تا دلیل ریزش این ساختمان را به صورت دقیق، متوجه شویم.

امینی عنوان کرد: احتمال نقص فنی یا لزوم دقت بیشتر برای ساخت بناهای طبقاتی در اهواز با توجه به اقلیم این شهر، مطرح شده‌است.

وی بیان کرد: در پی این حادثه آسیب جانی به کسی وارد نشده‌است، اما خساراتی وارد شده که باید از مجاری قانونی پیگیری شود. امیدواریم هر چه سریع‌تر بتوانیم آواربرداری و باز کردن مسیرها برای سهولت تردد مردم را با حضور عوامل قضایی و نظامی انجام دهیم.

شهردار اهواز گفت: بعد از تخریب و آواربرداری کامل، با تصمیم حاکمیت و صدور مجوزها، مجددا ساختمان بنا و اهالی به زندگی عادی خود برگردند.

منبع؛ ایسنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=24302

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت