علی خدری اظهار کرد: برای هوشمندسازی شبکه برق، به کارگیری تجهیزات فناورانه دیجیتالی در سه سطح، پست، فیدر و مشترکین و همچنین شبکه فشار متوسط و ضعیف، لازم است که این موضوع در شرکت با سرعت مناسبی در حال انجام است.
وی افزود: با این اقدام حجم انبوهی از دادههای جمع آوری شده پس از پردازش به صورت هوشمندانه باعث رفع خطای احتمالی انسانی به منظور رضایت مشترکین میشود.
خدری با بیان اینکه در هوشمندسازی شبکههای توزیع برق، تجهیزاتی مانند کنتور هوشمند قابل توجه است گفت: تلاش بر این است که شبکه برق به مرکزی تبدیل شود که در این نوع شبکه تبادل اطلاعات و تبادل انرژی به صورت همزمان انجام میشود.
مدیر عامل شرکت توزیع برق خوزستان با بیان اینکه در این نوع شبکه اطمینان و پایداری ارتقا یافته ادامه داد: با این اقدام رضایت مردم و مشترکین نیز بیش از پیش تامین خواهد شد.
وی ادامه داد: در بخش خانگی برای مشترکانی که الگوی مصرف برق را رعایت نکردند حدود ۲۱ هزار کنتور هوشمند و در بخش های کشاورزی و صنعتی و اداری در مجموع حدود ۱۱ هزار کنتور هوشمند نصب شده است.
خدری تصریح کرد: در حوزه رویت پذیری و کنترل پذیری، در آینده نزدیک ۱۰۰ درصد مشترکین صنعتی، چاههای کشاورزی و ساختمان های اداری استان خوزستان به سامانهها و تجهیزات لازم مجهز خواهند شد که مجموع این اقدامات، دادههای مناسبی را برای هوشمندسازی شبکه توزیع برق و ارتقای قابلیت اطمینان و پایداری شبکه فراهم خواهد کرد.
شرکت توزیع نیروی برق خوزستان دارای بیش یک میلیون و ۱۱۲ هزار مشترک است که از این تعداد ۳۳ درصد مشترکان روستایی هستند.
منبع: ایرنا