سید محمدرضا موالی زاده شامگاه جمعه ۲۲ فروردین در این تماس با تاکید بر اهمیت پایداری انرژی در تامین بسترهای آموزشی و سلامت جامعه، عنوان کرد: قطعی برق در ساعات فعالیت مدارس، نه تنها فرآیند آموزشی دانشآموزان را مختل میکند، بلکه اثرات روانی و اجتماعی نیز به دنبال دارد. از سوی دیگر استمرار برق در مراکز بهداشتی و درمانی، حیاتی و غیرقابل چشمپوشی است.
وی با اشاره به شرایط سخت برخی مناطق محروم، بر ضرورت اولویتبندی در توزیع برق پایدار برای مراکز حساس تاکید کرد و از توانیر خواست با بازنگری در الگوهای خاموشی، زمینه کاهش نارضایتی عمومی و حفظ عملکرد نهادهای حیاتی را فراهم سازد.
مدیرعامل توانیر نیز ضمن استقبال از این دغدغهمندی، قول مساعد داد که تیمهای فنی شرکت توانیر با بررسی دقیق وضعیت شبکه در مناطق هدف، تمهیدات لازم را برای کاهش و حتی حذف خاموشیها در مراکز آموزشی و درمانی به کار بندند.
این رایزنیها در حالی انجام میشود که در هفتههای اخیر، گزارشهایی از اختلال در آموزش آنلاین، مشکلات در آزمونهای مدارس و ناتوانی برخی مراکز درمانی در ارائه خدمات، به دلیل قطعی برق، منتشر شده است.
موالیزاده تاکید کرد: انرژی پایدار، زیربنای توسعه پایدار است و نمیتوان نسبت به پیامدهای منفی آن در حوزههای حساس بیتفاوت بود.
در روزهای اخیر کارزاری از سوی مردم خوزستان برای خروج این استان از برنامه قطعی برق راهاندازی شده است.
منبع؛ ایسنا