تاریخ : دوشنبه, ۲۷ اسفند , ۱۴۰۳ Monday, 17 March , 2025
4

دعوت استاندار خوزستان از سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری پزشکی

  • کد خبر : 26291
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۵:۴۸
دعوت استاندار خوزستان از سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری پزشکی
استاندار خوزستان از سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در حوزه گردشگری پزشکی برای سرمایه‌گذاری در این استان دعوت کرد.

دکتر سید محمدرضا موالی‌زاده در حاشیه نخستین پیش‌همایش سرمایه‌گذاری در گردشگری پزشکی – خرمشهر و آبادان که با حضور وزیر کار، سفرا و نمایندگان کشورهای خارجی در تهران، اظهارکرد: استان خوزستان از حیث وسعت ۶۴ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد، ضمن اینکه استان خوزستان نواحی اقلیمی متفاوتی دارد و در خوزستان به دلیل عبور رودخانه‌های دائمی قابلیت‌های خوبی از حیث کشاورزی موجود است.

او بیان کرد: نقش رودخانه‌های اصلی در جهت هویت سازی میراث فرهنگی، طبیعی و تاریخی استان روشن کاملاً روشن است که هم باعث رونق اقتصادی و هم باعث حفظ تنوع زیستی و محیط زیست شده است. همچنین مهمترین رودخانه‌هایی که در استان خوزستان وجود دارند شامل کارون، کرخه، دز، مارون و جراحی است. 

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: در خصوص اهمیت اقتصادی استان استراتژیک خوزستان نیز باید بگویم کاملاً روشن است که بعد اقتصادی این استان به گونه‌ای برجسته است که در جهت تولید ثروت ملی دومین استان برتر در تولید ناخالص داخلی پس از استان تهران و قطب عمده صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است.

وی بیان کرد: در خصوص توسعه زیرساخت‌ها و حمل و نقل هم باید بگویم در استان خوزستان بنادر مهم، راه ها جاده ها و فرودگاه داریم. ضمن اینکه کشاورزی در اقتصاد استان خوزستان با سهم ۱۴ درصدی در تولید محصولات کشاورزی، نقش مهمی دارد؛ مجموعه تولیدات کشاورزی ما در استان خوزستان ۱۸.۶ دهم میلیون تن و سطح اراضی کشاورزی ما در استان ۲.۲ دهم میلیون هکتار است. همچنین خوزستان رتبه بالای کشوری در تولید گندم، نیشکر و چغندر قند و ۱۳۸ مورد محصول کشاورزی را دارا است.

موالی‌زاده با اشاره به تنوع فرهنگی و قومی در استان خوزستان نیز گفت: همزیستی قومی بسیار عالی و برجسته‌ای در استان وجود دارد و آن ها در طول تاریخ دراز دامن این سرزمین در کنار هم زیسته اند و رابطه تنگاتنگی دارند.

او بیان کرد: همچنین آثار جهانی ثبت شده‌ای در استان خوزستان از جمله زیگورات چغازنبیل، کاخ آپادانای شوش، سازه‌های آبی شوشتر و راه آهن کهن خوزستان وجود دارد.

استاندار خوزستان از سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در حوزه گردشگری پزشکی برای سرمایه‌گذاری در این استان دعوت کرد و گفت: از اصلی‌ترین مراکز پزشکی ما در استان خوزستان نیز می‌توان به بیمارستان امام، گلستان، نفت ابوذر، مهر، اروند، آپادانا، آریا، طالقانی، سینا و بیمارستان‌هایی در منطقه آزاد اروند اشاره کرد.

استاندار خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: همچنین جاذبه‌های گردشگری منطقه آزاد اروند، بناهای تاریخی، موزه‌ها و گردشگری دفاع مقدس و دسترسی به آب‌های آزاد از طریق خلیج فارس و جاذبه‌های طبیعی را هم در استان خوزستان داریم که همگی نشان از ظرفیت و پتانسیل بالای استان است. 

منبع؛ ایسنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=26291

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت