حسین افشین شنبه شب در نشست خبری با اصحاب رسانه در محل استانداری خوزستان با اشاره به نقش اقتصاد دانشبنیان در توسعه پایدار گفت: ما به دنبال مدلی از توسعه هستیم که همزمان با ثروتآفرینی، از محیطزیست محافظت کند و تنوع اقتصادی ایجاد نماید.
وی از امضای توافقنامه با وزارت میراث فرهنگی برای تحول در حوزههای گردشگری فناورانه و مرمت آثار تاریخی خبر داد و افزود: گردشگری فقط اقامت و بلیت نیست بلکه فناوریهای نوین میتوانند این صنعت را متحول کنند.
صنایع خلاق؛ پلی بین میراث و نوآوری
افشین با اشاره به تفاوت صنایع دستی سنتی و صنایع خلاق، اظهار کرد: صنایع خلاق با ترکیب خلاقیت و فناوری، بازارهای بهتری را فتح کردهاند و ظرفیت صادراتی بالایی دارند.
کمبود زیرساختهای فناوری، چالش اصلی خوزستان
معاون علمی رییسجمهوری با اشاره به محرومیت شدید خوزستان از زیرساختهای دانشبنیان اعلام کرد: پارک علم و فناوری خوزستان با وجود پتانسیلهای عظیم استان، از کمترین امکانات برخوردار است.
وی از پیگیری ایجاد ناحیه نوآوری در خوزستان خبر داد و گفت: با همکاری وزارتخانههای مربوطه، مجوز این ناحیه را پیگیری میکنیم تا حداقلهای لازم برای جذب شرکتهای فناور فراهم شود.
افشین با اشاره به پروژه مشترک معاونت علمی و استانداری در خصوص بهسازی دانشکده ادبیات اهواز گفت: از این طریق تا اسفندماه امسال شاهد تحول جدی در زیرساختهای دانشبنیان خوزستان خواهیم بود.
موالیزاده: حمایت از تولیدات خوزستان یک ضرورت است
سیدمحمدرضا موالیزاده استاندار خوزستان نیز با اشاره به بازدیدهای اخیر از شهرکهای صنعتی استان، گفت: محصولات تولیدی خوزستان از کیفیت بالایی برخوردارند، اما نیازمند حمایت دستگاههای اجرایی برای خرید از تولیدات داخلی استان هستند.
وی با انتقاد از خروج سرمایه به سایر استانها، تأکید کرد: باید با خرید محصولات خوزستانی، بستر اشتغالزایی و ارتقای کارگاهها به کارخانهها را فراهم کنیم.
لزوم تقویت بخش خصوصی و رفع موانع سرمایهگذاری
استاندار خوزستان با اشاره به اقتصاد دولتی حاکم بر استان گفت: توسعه واقعی خوزستان بدون تقویت بخش خصوصی ممکن نیست و این یک اولویت جدی است.
منبع؛ ایرنا