فتح الله ابوعلی شامگاه چهارشنبه در جشنواره طبخ آبزیان که در ایذه برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوزستان جزو استانهایی است که بیشترین میانگین مصرف آبزیان را در کشور دارد و این میانگین در شهرستانهای استان متفاوت است.
وی در اهداف برگزاری این جشنواره را گسترش فرهنگ استفاده صحیح از منابع با ارزش پروتئینی و غذای سالم و آشنایی مردم با انواع دستورالعملهای پخت آبزیان اعلام کرد و افزود: ماهی به عنوان یکی از سالمترین غذاهای انسان محسوب میشود و در کشور ما به ویژه خوزستان ظرفیتهای بسیار خوبی برای تولید و مصرف آبزیان وجود دارد.
مدیرکل شیلات خوزستان ادامه داد: ایجاد فرهنگ مصرف برخی آبزیان که در یک شهرستان امکان پرورش آنها وجود ندارد از دیگر اهداف جشنواره طبخ آبزیان در خوزستان است.
وی با بیان اینکه در این منطقه ماهیان گرمابی پرورش داده نمیشوند و باید به این شیوه از ظرفیت سایر مناطق که این ماهیان تولید میشوند استفاده کنیم، گفت: امید است این جشنوارهها در سایر شهرهای خوزستان نیز تداوم داشته باشد و موجب افزایش سرانه مصرف آبزیان در سطح استان شود.
مدیرکل شیلات خوزستان از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در شهرستانهای بهبهان، ایذه، شوشتر و خرمشهر در صورت موافقت ستاد کرونای خوزستان خبر داده بود.