تاریخ : چهارشنبه, ۱۷ بهمن , ۱۴۰۳ Wednesday, 5 February , 2025
0

تلاش برای بهبود وضعیت بافت فرسوده شهری خوزستان با تخصیص تسهیلات

  • کد خبر : 26078
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲:۲۱
تلاش برای بهبود وضعیت بافت فرسوده شهری خوزستان با تخصیص تسهیلات
معاون بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به اینکه با همکاری شهرداری‌ها و تخصیص اعتبارات، مطالعات شناسایی بافت شهری به‌روز شده است، گفت: تلاش می‌شود برای بهبود وضعیت بافت فرسوده در شهرها تسهیلات کم‌بهره همچون روستاها پرداخت شود.

محمد جامع در اجلاس مشورتی رؤسای شورای اسلامی شهرهای خوزستان اظهار کرد: در قانون برنامه ششم توسعه ماده‌های ۵۰، ۶۰ و ۶۲ دیده شده و تکالیف قانونی پیش بینی شده است و در ادامه ستاد ملی بازآفرینی شهری تکالیف دیگری برای توسعه و بهسازی بافت‌های ناکارآمد شهری پیش بینی شده است.

وی افزود: بافت ناکارآمد جایی است که بر اساس آخرین ارزیابی‌ها یک سری ویژگی‌ها و مخاطراتی دارد؛ تخصیص بخشی از اعتبار حق آلایندگی‌ها در خصوص به‌روزرسانی مطالعات بافت فرسوده دیده شده است این در حالی است که شهرها توسعه پیدا کرده‌اند و فرسودگی و حاشیه نشینی ادامه داشت، به طور کلی از شناسایی بافت ناکارآمد عقب افتاده‌ایم، با همکاری شهرداری‌ها و تخصیص اعتبارات، مطالعات شناسایی بافت شهری بروز شده است.

معاون باز آفرینی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان عنوان کرد: شناسایی بافت‌ها در شهر، طبق بافت فرسوده شهری و تاریخی قابل انجام است و دو مورد قانونی در ماده ۴۹ در قانون برنامه هفتم به بازآفرینی مربوط می‌شود که این بحث به هیچ وجه با تنها کار کردن راه و شهرسازی به نتیجه نمی‌رسد.

جامع با بیان اینکه شهری موفق می‌شود که شهرداری در کنار ما باشد تا به توسعه حداقلی برسیم، تاکید کرد: دو بخش مسکن و کم کردن محدوده‌ها در بافت فرسوده داریم. در انتهای این پنج سال باید ۲۰ درصد بافت فرسوده کم شود.

وی خاطرنشان کرد: در استان خوزستان در دهه ۸۰ مطالعات شناسایی بافت فرسوده را انجام دادیم، اما این مطالعات عقب افتاده است. برای بهبود وضعیت بافت فرسوده انتظار عمده ما تخفیف پروانه و اختصاص مشوق‌ها در بافت‌های فرسوده است که این کار در قانون تکلیف شده است و باید حداقل ۵۰ درصد تخفیف دهند.

معاون بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان افزود: باید با همراهی ذی حساب‌های شهرداری مطالبات شهرداری از دولت طبق مستندات و تخفیف‌ها در سامانه ثبت شوند، این موارد می‌توانند به عنوان ضمانت نامه بانکی استفاده شوند و در بودجه هم باید وارد شوند تا پرداخت و در بافت‌های فرسوده هزینه شوند.

معاون مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با بیان اینکه برگشت اعتبارات کمی مشکل وجود دارد، گفت: باید صدور پروانه حداکثر سه ماه زمان ببرد و مورد توجه قرار بگیرد، همچنین در روستاها تسهیلات چهار درصدی پرداخت می‌شود، توسعه روستایی در حال انجام است، اما در بافت فرسوده شهری چنین موردی نداریم. دنبال این هستیم که در شهرهای استان نیز تسهیلات در این زمینه اختصاص پیدا کند.

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=26078

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت