مجتبی ظفری پور با اشاره به اجرای موفق این طرح در سال گذشته، اظهار کرد: در دوره قبل، بیش از ۹۶ درصد از جامعه هدف از این طرح استفاده کردند و خوزستان پس از تهران و خراسان رضوی، رتبه سوم را در جذب فروشگاههای زنجیرهای داشت.
وی بیان کرد: در این راستا، بیش از ۱۲ هزار و ۳۰۰ فروشگاه در استان با حدود ۱۹ هزار دستگاه کارتخوان به سامانه کالابرگ متصل شده اند.
ظفریپور به تغییرات مثبت طرح کالابرگ در سال جاری اشاره کرد و گفت: برخلاف گذشته، مردم محدود به خرید ۱۱ قلم کالا نیستند و میتوانند از بین این اقلام، سه مورد را انتخاب کنند، همچنین دیگر نیازی به پرداخت بخشی از هزینه توسط خود مردم نیست و خریدها به صورت کامل از طریق اعتبار طرح انجام میشود.
اجرای مرحلهبندی طرح در فروردین ماه
وی افزود: بیشترین خریدها در خوزستان و کشور مربوط به برنج، حبوبات و مرغ بوده که به دلیل تقارن با ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، افزایش قابل توجهی داشته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان به آغاز مرحله جدید طرح از ۱۳ فروردین اشاره کرد و گفت: دهکهای یک تا سه از ۲۰ فروردین و دهکهای چهار تا هفت از ۲۷ فروردین میتوانند از این طرح استفاده کنند.
وی همچنین به مزایای این طرح اشاره کرد و افزود: از آنجا که این کمکها به صورت غیرنقدی است موجب ایجاد تورم نمیشود. همچنین گردش مالی خوبی در فروشگاههای خرد و زنجیرهای ایجاد میکند که به رونق اقتصاد محلی کمک خواهد کرد.
کاهش تخلفات و بهبود اجرای طرح
ظفریپور با بیان اینکه تخلفات در اجرای طرح نسبت به سال گذشته کاهش یافته، تصریح کرد: با سختگیریهای بیشتر و قطع دسترسی متخلفان، انحرافات در توزیع اعتبارات به حداقل رسیده است همچنین با حذف صفهای طولانی، رضایت مردم از این طرح افزایش یافته است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این طرح با استفاده از یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی و با تصمیم ستاد ملی به ریاست معاون اول رییسجمهور اجرایی شده و نقش مهمی در حمایت از معیشت مردم دارد.
منبع؛ ایرنا