محمد خانچی با اشاره به وضعیت پایش ایمنی ساختمانها اظهار کرد: کارگروه پایش ساختمانهای ناایمن بر اساس شاخصهای تعیینشده، وضعیت ساختمانهای حساس، مهم و بلند مرتبه را پایش میکند و اگر ساختمانی ناایمن تشخیص داده شود، در کارگروهی با حضور نماینده قضایی، در خصوص آن تصمیمگیری میشود.
وی افزود: تعدادی ساختمان ناایمن در حال ساخت شناسایی شده که در مواردی، سازنده دعوت و تذکر لازم داده شده و برای آنهایی که مقاومسازی را تمکین نکردهاند، دستور توقف ادامه کار توسط مقام قضایی صادر میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: ساختمانهای مسکونی یا تجاری و اماکن مهم مانند سالنهای ورزشی، درمانگاهها یا مسجدهایی که از قبل ساخته شده بودند نیز بررسی میشوند و در صورت تشخیص ناایمن بودن، موضوع در کارگروه مطرح و تصمیمگیری میشود.
خانچی تصریح کرد: پایش این ساختمانها به عنوان یک موضوع اولویتدار در سراسر کشور و استان خوزستان در حال انجام است.
وی افزود: برخی از ساختمانها در خوزستان از کیفیت مطلوبی برخوردار نیستند و سازندگان باید اقدامات لازم را برای ارتقای ایمنی انجام دهند. البته در مورد ساختمانهای دولتی باید این کار توسط همان ارگان مربوطه انجام شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به فرو ریختن ساختمان مسکونی ۱۶ واحدی در زیتون اهواز در آذرماه امسال، گفت: با اقدامات انجامشده، قاعدتاً نباید مشکلاتی مانند وضعیت ساختمان زیتون داشته باشیم اما وقتی سازندهای از قبل رعایت نکرده باشد، شرایط متفاوت است. اکنون سازمان نظام مهندسی و مجموعه راه و شهرسازی بسیار قوی در این خصوص ورود کردهاند و دیگر نباید چنین اتفاقی رخ دهد.
منبع؛ ایسنا