تاریخ : شنبه, ۲۲ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 11 January , 2025
0
عضو هیات رئیسه مجلس:

باید در روی تولیدکنندگان باز باشد/ جهاددانشگاهی خوزستان از حوزه‌های موفق در صنعت نفت است

  • کد خبر : 25279
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۷
باید در روی تولیدکنندگان باز باشد/ جهاددانشگاهی خوزستان از حوزه‌های موفق در صنعت نفت است
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: برای اینکه در حوزه اقتصاد به جای مد نظر برسیم، باید در روی تولیدکنندگان باز باشد.

مجتبی یوسفی در افتتاحییه پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان که امروز (۲۲ دی ماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان برنامه هفتم توسعه باید به رشد ۸ درصدی برسیم که یکی از پایه‌ها و اساس این رشد، صنعت نفت و گاز است. در این راستا در مواد ۱۴ و ۱۵ برنامه هفتم تامین مالی برای توسعه این صنعت پیش‌بینی شده است و تا پایان برنامه باید به تولید ۴.۵ میلیون بشکه نفت برسیم.

وی با اشاره به ناترازی در انرژی افزود: در حال حاضر وضعیت ناترازی انرژی به‌گونه‌ای است که در فصل گرم هم نمی‌توانیم برق صنایع را تامین کنیم چه برسد به توسعه صنایع، امروز حتی نمی‌توانیم گاز برخی نیروگاه‌ها را تامین کنیم.

یوسفی ادامه داد: در برخی کشورها هنوز از زغال سنگ استفاده می‌کنند یعنی سبد انرژی دارند، اما ما همه چیز را تک محصولی کردیم.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی گفت: بیش از ۲۵۰ شرکت توانمند در حوزه نفت و گاز فعال هستند و مردان و زنان صنعت نفت حماسه‌هایی آفریدند که مایه افتخار است.

وی افزود: یکی از جاهای موفق در حوزه نفت، جهاد دانشگاهی است که نخبه‌ای به نام دکتر محمدی مجد دارد که مته حفاری را طراحی کرده است و علاوه بر تامین تجهیزات و عدم نیاز به واردات، موجب شده که دیگر تحریم در این زمینه کارآمدی نداشته باشد.

وی افزود: از نظر قانونی ظرفیت‌های لازم وجود دارند و سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری در پنج سال در صنعت نفت و گاز پیش‌بینی شده است که این هزینه نیست و سرمایه‌گذاری است زیرا منجر به رشد اقتصادی و کارآمد شدن شرکت‌ها می‌شود.

یوسفی بیان کرد: حدود ۱۶۰ هزار نفر در وزارت نفت شاغل هستند که ۱۴۰ هزار از این تعداد رسمی نیستند و باید به معیشت آن‌ها توجه شود. این کارگران در دورافتاده‌ترین نقطه زحمت تولید را می‌کشند و سلامتی‌شان را برای تولید در کشور را گذاشته‌اند. بنابراین باید به آن‌ها توجه شود. باید توجه شود اگر سرمایه انسانی را از دست دهیم سرمایه مالی نمی‌تواند برای ما رشد داشته باشد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: ۲۳ پتروشیمی با تولید ۱۹.۵ میلیون تن محصولات داریم که تنها ۳۵۰ هزار تن از این‌ تولید به محصولات نهایی تبدیل می‌شود. در حالی که پتروشیمی‌ای وجود دارد که تمام محصول را صادر می‌کند. باید بخشی از تولید، خارج از بورس برای تولید محصول نهایی استفاده شود تا علاوه بر ارزآوری، به ایجاد اشتغال منجر شود.

منبع؛ ایسنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=25279

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت