حجت الاسلام و المسلمین مصطفی انصاریفرد در نشست با اعضای شورای تامین شوش در سالن نشستهای فرمانداری این شهرستان، ادامه داد: بازرسی و نظارت بر دستگاه ها و نهادها به چهار صورت سرزده، برنامهای، موردی و فوق العاده انجام میشود.
وی با اشاره به آمار بالای گزارشهای مردمی به سازمان بازرسی خوزستان گفت: گزارشها و شکایتهای متعددی از عملکرد دستگاههای مختلف استان به سازمان بازرسی ارسال شده است که این موضوع نشان از ضرورت افزایش نظارت و تلاش بیشتر برای گره گشایی از مسایل دارد.
مدیرکل بازرسی خوزستان با بیان اینکه استان ثروتمند خوزستان محروم مانده است، گفت: این استان ظرفیتهای فراوانی دارد که باید از این ظرفیتها برای تحول و گره گشایی از مسایل استفاده شود.
وی نظارت بر اجرای صحیح قانون و حسن جریان امور را ۲ وظیفه اصلی سازمان بازرسی دانست و بیان کرد: سازمان بازرسی کل کشور و اداره کل بازرسی خوزستان در راستای وظایف قانونی و کمک به تحقق شعار سال، افزایش نظارت ها و کمک به گره گشایی از مسایل دستگاهها را در دستور کار دارد.
حجت الاسلام انصاریفرد با تاکید بر ضرورت افزایش نظارت بر دستگاه های اجرایی شوش افزود: پیگیری مسایل و تلاش برای گره گشایی از مسایل این شهرستان در استان و کشور پیگیری می شود.
ضرورت تدوین نظام مسایل شوش
فرماندار شوش نیز در این نشست با تاکید بر افزایش نظارت بر دستگاههای شهرستان به منظور جلوگیری از بروز تخلف و ترک فعل گفت: تلاش شبانه روزی برای گروه گشایی از مسایل با تاکید بر اجرای صحیح قانون و سلامت اداری از همه دستگاه های شوش مورد انتظار است.
امید صبری پور ادامه داد: چاره اندیشی و حل برخی مسایل مبتلا به شهرستان شوش نیازمند پیگیری در سطح ملی و استانی است که استفاده از ظرفیت های موجود برای گره گشایی از این چالش ها در دستور کار است.
وی با تأکید بر ضرورت تدوین نظام مسائل شوش افزود: مسائل اساسی و مبتلا به این شهرستان با حضور مدیران کل مربوطه در استان و یا مسئولان کشوری وزارتخانهها به عنوان اولویت در حال پیگیری است.
به منظور نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین در دستگاه های اداری کشوری و لزوم مقابله با فساد، اصل یکصد و هفتاد و چهارم قانون اساسی تشکیل سازمان بازرسی کل کشور را پیش بینی کرده است.
سازمان بازرسی کشور زیر نظر رییس قوه قضاییه تشکیل شده است و فعالیت می کند.
منبع؛ ایرنا