تاریخ : شنبه, ۴ اسفند , ۱۴۰۳ Saturday, 22 February , 2025
1

انتصابات در خوزستان بر اساس شایسته سالاری و تحول آفرینی است

  • کد خبر : 26646
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲:۴۰
انتصابات در خوزستان بر اساس شایسته سالاری و تحول آفرینی است
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان گفت: تمامی انتصابات در استان بر اساس اصول شایسته‌سالاری، توانمندی، پاکدستی و همسویی با سیاست‌های دولت است.

علی بویری با اشاره به روند انتصابات در استان اظهار کرد: تاکنون بیش از نیمی از فرمانداران خوزستان منصوب شدند و در روزهای آینده نیز تعدادی دیگر از فرمانداران و مدیران کل پس از طی کردن مراحل اداری معرفی خواهند شد.

وی گفت: افرادی که در رده‌های مختلف مدیریتی منصوب می‌شوند، پس از بررسی‌های دقیق کارشناسی و بر اساس تجربه و دانش انتخاب خواهند شد.

بویری رویکرد استانداری در انتصابات را توسعه‌گرایی و در راستای اجرای سیاست‌های دولت چهاردهم در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی عنوان کرد.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان در ادامه تصریح کرد: انتصابات در سایر دستگاه‌های اجرایی نیز با هماهنگی وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مرتبط صورت می‌گیرد؛ ملاک اصلی در این فرآیند، شناخت دقیق از استان، مسائل و چالش‌های هر حوزه و تلاش برای رفع موانع توسعه استان است.

وی با تاکید بر اینکه رویکرد استاندار خوزستان و معاونین ایشان بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها و منابع انسانی کارآمد است، گفت: تمامی انتصابات در استانداری، فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی بر اساس شاخص‌های تخصصی و پس از ارزیابی‌ها و بدون در نظر گرفتن موضوعات قومیتی است.

بویری ادامه داد: در انتصابات انجام شده در استان، افراد از اقوام مختلف براساس شاخص‌های تخصصی منصوب شدند که مهم‌ترین شاخص در این انتصابات، شایسته‌سالاری و تحول‌آفرینی بوده است.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان گفت: در پایان روند انتصابات، می‌توان ارزیابی دقیق‌تری از تحقق شاخص‌های نام برده داشت و تلاش استاندار خوزستان و مجموعه مدیریتی استانداری، ایجاد فضای امیدآفرین و توسعه‌گرا در استان با بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان، دانشگاهیان و گروه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی است.

منبع؛ ایرنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=26646

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت