دکتر محمدحسین سرمست اظهار کرد: افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در رشتههای پزشکی خوب است و کسی نمیتواند منکر این موضوع شود زیرا شاید ۱۰ تا ۱۵ سال طول بکشد تا یک پزشک متخصص تحویل جامعه داده شود، با این حال پارامترهای زیادی باید در این راستا اصلاح شوند؛ افزایش فضاهای آموزشی، تجهیز این مراکز و داشتن کادر آموزشی نیز باید برای این کار فراهم شود.
وی افزود: ما به فارغالتحصیل توانمند نیاز داریم و اگر این زیرساختها فراهم شوند، این موضوع قابل اجرا است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در طول همهگیری کرونا، دانشجویان پزشکی از بخشهای بیمارستانی محروم شدند زیرا به عنوان مثال بیمارستان رازی اهواز از چرخه آموزش خارج شد. علاوه بر این نیز دانشجویان وارد بیمارستانهای دیگر نشدند.
وی بیان کرد: بنابراین مطرح شدن افزایش ظرفیت رشتههای پزشکی در این مقطع که در مورد توانمندی دانشجویان فعلی شک داریم، صحیح نیست؛ رشته پزشکی رشتهای نیست که بگوییم با آموزش مجازی، درس را متوجه شوند و امتحان شوند.
سرمست گفت: در حال حاضر نخستین اولویت، ایجاد آرامش و فراهم کردن شرایط برای توانمندی دانشجویان فعلی است. حتی درسهای تئوری این دانشجویان اگر با حضور استاد و حضوری برگزار شود، تجربه با بیان و رفتار به دانشجو منتقل میشود اما دو سال است که دانشجویان از این شرایط نیز محروم هستند.
وی تصریح کرد: بنابراین قبل از برگشت آموزش این دانشجویان به وضعیت عادی، این بحثها جایگاه زیادی ندارد مگر اینکه برای این کار زمانی تعیین شود و گفته شود در چند سال آینده افزایش ظرفیت داشته باشیم.