تاریخ : چهارشنبه, ۱ اسفند , ۱۴۰۳ Wednesday, 19 February , 2025
2

افزایش ظرفیت بیمارستان کودکان ابوذر اهواز با ازدحام مراجعات بیماران

  • کد خبر : 26410
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۵:۲۱
افزایش ظرفیت بیمارستان کودکان ابوذر اهواز با ازدحام مراجعات بیماران
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: امسال به دلایل مختلف مانند افزایش تنوع بیماری‌های گوارشی، ویروسی و عفونی، افزایش ورودی کودکان به مراکز درمانی فراتر از انتظار دانشگاه بود و موجب افزایش ازدحام مراجعه به اورژانس شد.

یاسین افرا در جمع خبرنگاران در خصوص شرایط بیمارستان ابوذر و ازدحام جمعیت مراجعه کننده به این مرکز گفت: با توجه به اینکه بیماری‌های فصلی هرساله در پاییز و زمستان شیوع بیشتری پیدا می‌کنند، افزایش ورودی بیمارستان‌های اطفال هم در این شرایط دور از انتطار نیست اما امسال به دلایل مختلف مانند افزایش تنوع بیماری‌های گوارشی، ویروسی و عفونی، این رخداد فراتر از انتظار دانشگاه بود و موجب شد ازدحام مراجعه به اورژانس بیشتر باشد.

وی افزود: بیمارستان اطفال ابوذر از ماه‌ها پیش برای ورود به فصل‌های پاییز و زمستان، تمهیدات لازم را اندیشیده بود اما با توجه به شرایط پیش آمده در یک ماه اخیر، در وهله اول با پیگیری‌ها و دستور ریاست دانشگاه، ظرفیت بیمارستان ارتقا پیدا کرد.

افرا ادامه داد: ظرفیت بیمارستان از ۲۵۰ تختخوابی مصوب، در برهه‌ای به ۴۰۰ تخت ارتقا یافت و همچنین به ظرفیت کادر درمان و نیروی انسانی این مرکز به صورت ویژه و فوق‌العاده افزوده شد.

آغاز به کار مجدد اورژانس اطفال بیمارستان گلستان اهواز

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: از چند ماه قبل‌تر، اورژانس اطفال بیمارستان گلستان به دلیل نبود دستیار تخصصی اطفال از چرخه خدمت‌رسانی در حوزه اطفال خارج شد؛ البته این یک مسئله تنها مشکل دانشگاه اهواز نیست، بلکه به عنوان یک مشکل کشوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز پیگیر این موضوع است.

دکتر افرا با بیان اینکه بیماران اطفال هم‌اکنون می‌توانند به اورژانس بیمارستان گلستان مراجعه کنند افزود: چنانچه مراجعه‌کنندگان به اورژانس گلستان به دریافت خدمات درمانی بستری و اقدامات بیشتر نیاز داشته باشند، به بیمارستان ابوذر ارجاع می‌شوند.

وی گفت: با توجه به اینکه بسیار ضروری است حجم مراجعه به بیمارستان ابوذر کاهش یابد، با تمهیدات رییس دانشگاه، مقرر شد اورژانس بیمارستان گلستان از فردا به چرخه خدمت بازگردد تا بخش عمده‌ای از مشکلات در حوزه اطفال برطرف شود؛ تمام این تمهیدات با هدف کاهش بار مراجعه و حجم کار در بیمارستان ابوذر انجام شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز خاطرنشان کرد: همچنین با رایزنی‌های انجام شده، بیمارستان‌های غیردانشگاهی از جمله بیمارستان امیرالمومنین و نفت نیز در حال خدمات‌رسانی و پوشش بیماران اطفال در استان هستند.

دکتر افرا تاکید کرد: با تمهیدات اندیشیده شده، شرایط در هفته جاری بهبود می‌یابد تا به امروز همه بیماران خدمات رسانی شده و هیچ بیماری بدون دریافت خدمت بیمارستان را ترک نکرده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه در حوزه تجهیزات، ملزومات و اقلام دارویی هیچ‌گونه مشکلی وجود ندارد و دانشگاه همه این موارد را مهیا کرده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان کرد: تمام تلاش و اولویت ما این است که در کنار خدمات‌رسانی مناسب به مردم عزیز، کارکنان و نیروی انسانی ما در بیمارستان‌ها نیز شرایط مناسبی از جهت ارائه خدمت داشته باشند و تاب‌آوری این عزیزان ارتقا پیدا کند و از فشار کاری آن‌ها در این شرایط کاسته شود.

منبع؛ ایرنا

لینک کوتاه : https://behinkhabar.ir/?p=26410

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آموزش و پرورش خوزستان اجتماعی اخبار اندیکا اخبار اهواز اخبار ایران اخبار خرمشهر اخبار خوزستان اخبار شوش اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان استانداری خوزستان اقتصاد اهواز ایران تیم_شهید_علی_مدد_طاهری خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حبیب حی‌بر دکتر سید محمد علوی سازمان آب و برق خوزستان سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی شرکت لوله‌سازی اهواز علی خنیفر علی قربانی فولاد اکسین فولاد اکسین خوزستان مجلس شورای اسلامی محمد سبزه زاری محمد سبزه‌زاری محمد کعب عمیر محمد کعب‌عمیر مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدیرکل هواشناسی خوزستان مذهبی مرکز بهداشت خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هواشناسی خوزستان ورزش وزارت آموزش و پرورش پیشرفت_ایران پیشرفت_خوزستان کوروش مودت