دکتر مفید حسینزاده با اشاره به تداوم روند افزایش میزان مراجعات و ورودی بیماران مبتلا به کرونا به بیمارستان رازی اظهار کرد: میزان ورودی به بیمارستان رازی نسبت به یک هفته گذشته ۳۰ تا ۴۰ درصد و میزان بستریها ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: در حال حاضر حدود ۹۵ درصد تختهای عادی و ۹۰ تا ۹۵ درصد تختهای ویژه بیمارستان رازی اهواز اشغال است.
رئیس بیمارستان رازی اهواز بیان کرد: مجددا درمانگاه رمدسیویر سرپایی در بیمارستان رازی اهواز فعال شده است؛ روزانه تا ۴۰ بیمار از این طریق خدمات درمانی را دریافت میکنند و امکان افزایش ظرفیت این درمانگاه برای ارائه خدمات به روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ بیمار وجود دارد.
راهاندازی اولین درمانگاه رمدیسیور به ابتکار بیمارستان رازی در سال ۹۹
وی تصریح کرد: در ۱۸ اسفندماه ۱۳۹۹ در اوج پیکهای سنگین کرونا، گروه طب اورژانس بیمارستان رازی اهواز با بررسی حدود یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ مقاله روز دنیا و کار شبانهروزی، طرح راهاندازی درمانگاه درمان رمدسیویر را ارائه داد. این طرح در بیمارستان رازی اهواز عملیاتی شد و در نهایت در کل کشور اجرا و بیماران سراسر کشور را نجات داد.
حسنزاده افزود: با اجرای این طرح، در آن بازه زمانی برخی مواقع تا یک هزار و ۵۰۰ بیمار نیز از این طریق خدمات درمانی را دریافت میکردند.
رئیس بیمارستان رازی اهواز عنوان کرد: زمانی که این طرح کلید خورد، در خوزستان تنها حدود ۵۰ تخت خالی باقی مانده بود و اگر این طرح اجرایی نمیشد به شدت دچار کمبود تخت میشدیم بنابراین افتخار این طرح برای گروه طب اورژانس بیمارستان رازی ماندگار خواهد ماند.
هیچ کدام از بیمارستانهای خصوصی پای کار بیماران کرونا نیستند
حسینزاده با اشاره به جداسازی بخشهای قرمز و سبز گفت: این اقدام به منظور جلوگیری از تحت تاثیر قرار گرفتن خدمات عادی بیمارستان انجام شده است. در حال حاضر برای نخستین بار است که در موج بیماری، بخش زنان و دیگر بخشهای این بیمارستان خدمات عادی را ارئه میدهند.
وی با اشاره به آمادگی صددرصدی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برای ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا بیان کرد: از مردم خواهش میکنیم علاوه بر رعایت پروتکلهای بهداشتی، هر چه سریعتر با تزریق واکسن و تکمیل واکسیناسیون، خود را نسبت به این بیماری ایمن کنند؛ قطعا با انجام این دو کار از ادامه روند افزایش بیماری جلوگیری میشود.
رئیس بیمارستان رازی اهواز بیان کرد: در حال حاضر همه بیمارستانهای دانشگاهی و دولتی بیمار مبتلا به کرونا پذیرش میکنند اما عمده بیماران به بیمارستان رازی اهواز مراجعه میکنند و متاسفانه هیچ کدام از مراکز درمانی خصوصی پای کار نیستند.